Clinique presenteert moisture surge 72-hour auto- replenishing hydrator

Clinique komt met een nieuwe creme:  Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Deze gel-crème zorgt voor een 72 uur hydratatie, zelfs na het wassen van je gezicht Prachtig toch?  

image.jpg

Hydrator vermindert zichtbare fijne lijntjes, schilfertjes en dat gespannen gevoel door
uitdroging. De natuurlijke huidbarrière wordt door langdurig gebruik versterkt, net als het vermogen om vocht in te sluiten. En zo krijg je een eindeloos frisse, gezonde en ‘volle’ huid.

Een exclusieve ‘Auto-Replenishing Technology’ pept het vochtpeil van de huid onmiddellijk op en helpt de huid zijn eigen interne vochtbron te activeren om zo een non-stop huidverfrissende hydratatie aan te leveren. Al dat vocht wordt vervolgens in de huid gesealed en geeft een gezonde, dauwachtige glans. Zo werkt deze technologie:

Zorgt voor een onafgebroken vochtaanvoer:

Sluit vocht in;

Een Moisture-Holding Super Matrix en Hyaluronzuur vormen samen een soort filmpje om het eigen vocht van de huid te helpen insluiten. Ze leggen een dun onzichtbaar netwerkje over het oppervlak van de huid en maken de huid tegelijkertijd ‘vol en sappig’ van binnenuit. Ze leveren aan het einde van de dag bijna tweemaal zoveel vocht aan de huid af dan voorheen *.

Heractiveert de interne vochtbron van de huid;

Geactiveerd Aloë Water en caffeïne helpen de huid zelf een interne waterbron aan te maken zodat deze zichzelf voortdurend opnieuw van vocht kan voorzien. Water wordt vanuit de diepste huidlagen naar boven gebracht zodat iedere laag van de epidermis verzadigd wordt met duurzaam vocht.

 

O.a verkrijgbaar bij ICI Paris, Douglas en online via Clinique. 

4 gedachten over “Clinique presenteert moisture surge 72-hour auto- replenishing hydrator

  1. Dit weer levert wel prachtige foto”s op he? 3 Wat ziet het toetje met bananenijs er heerlijk uit! Hoop dat je je na deze week wat beter voelt Jennie, geniet van de tijd met je familie in Brabant 3 Liefs, Sija

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.