Owan Drake blogtour

Fans van Owan Drake opgelet! Zijn nieuwste boek  De Zaden der hoop boek II: Draak des vuurs is recentelijk verschenen bij Brave New Books. Om zijn boek onder de aandacht te brengen, zal er vanaf 28 februari tot en met 14 maart een blogtour plaatsvinden. Lees snel verder wat er nog meer op de planning staat….

9200000089489070

Op 28 februari zal Natascha van Driel haar recensie plaatsen. Om en nabij 6 maart zal blogger en auteur Martine Pauwels haar recensie plaatsen, en als laatste is Xanne Smid aan de beurt. De recensies zullen op Hebban verschijnen, dus save the dates en houdt de Hebbanpagina van de auteur in de gaten. Of volg zijn Facebookpagina.

Een stuk over zijn derde boek De Zaden der Hoop II – Draak des Vuurs:

Terwijl Xavier verder gaat met de vertellingen uit het verleden, beseft hij niet dat de Bloedraven een apparaatje in zijn buik geplaatst hebben dat zowel het einde van hem als Benedictus zou kunnen betekenen.

In het verhaal van het licht krijgt Heer Frank eindelijk de kans om terug te vechten tegen de vijanden die zijn huis over hebben genomen. Als Wilder ook nog eens het strijdtoneel betreedt, krijgt Frank de overhand en zien de Bloedraven geen andere keuze dan de kwaadaardige Machinegod, Elim, vroegtijdig te activeren.

In het verhaal van de duisternis slaan Mar en zijn entourage op de vlucht voor Mizalda Kallas. Uiteindelijk splitst de groep zich op en zullen Zack en Mar door het Doornwoud Bos reizen, en Yolanda en Patrick door het Archeon gebergte. Terwijl ze langzaam weer naar elkaar toe reizen, richting de Vorstelijke Kloof, zal één van de groepen in een compleet andere wereld terechtkomen en zal de ander niet doorhebben dat ze achterna gezeten worden door een groep die uit is op hun hoofden.

Draak des vuurs is verkrijgbaar bij bol.com klik hier om hem te bestellen voor maar slechts 1,95!

Hebben jullie zijn boek al gelezen? Of zetten jullie hem al op de leeslijst? 

7 thoughts on “Owan Drake blogtour

  1. Leuk deze blogtour. Goed dat je ons op de hoogte houdt. Ik was net van plan op hebban te gaan om wat leuke boektitels te zoeken. Nu heb ik er in ieder geval een gevonden voor mijn leeslijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.