Lancôme spring collectie 2018 French Temptation

Lancôme presenteert zijn nieuwe lente collectie van 2018 French Tempation. Maar liefst 9 nieuwe en coole make-up items zijn toegevoegd aan de collectie. Ben je benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder….

lancome_s18_family_036

Eye Sugar Palet:

Toen ik deze palet zag dat ik alleen een ding: Ik ben verliefd! Is hij niet gaaf? Het palet heeft 10 pastelkleuren, waarvan 5 iriserende nuances, 2 lovertjestinten en 3 matte, extra gepigmenteerde kleuren. Alles zit verpakt in een poederachtige formule die in contact met de huid smelt tot een crème. De gloednieuwe textuur is dankzij het borsteltje dat in het doosje zit erg gemakkelijk te gebruiken.

eye_sugar_palette_ouverte

Sourcil styler:

Het bleachen van de wenkbrauwen krijgt een erg zalige dimensie dankzij deze unieke formule die een melkachtige roze pasteltint met poederachtige icingfinish geeft. Een mogelijkheid is de textuur van Sourcil Styler van mat naar glanzend laten verlopen met als topcoat de gesatineerde Ombre Hypnose Mini Chubby in een aangepast roze.

ombre_hypnose_mini_chubby_green

Le vernis:

Lancôme presenteert zijn iconische nagellak in drie tere en glanzende jellytinten, een smoothieroze, een lavendel en een toverbalblauw. De onmisbare topping wordt de topcoat Sugar Frost die de nagels bepoedert met zalige witte vlokjes.

le_vernis_blue

Gehele assortiment:

-LES TOPPINGS – Palet €65,00

– JELLY ROSE TINT €30,00

-LE PETIT TEINT MACARON – 1 Blush – 2 Variations 45,90

– LE TEINT MACARON – 2 Blushes 65,00 €

– LE VERNIS – 4 Kleuren 20,53 €

-OMBRE HYPNÔSE STYLE – LE PETIT CHUBBY – 4 Kleuren 25,00 €

-CUSHION DUO – 2 Variations 45,90 €

-SOURCIL STYLER – 2 Kleuren 26,40 €

-ABSOLU ROUGE – 4 Kleuren 35,50 €

lancome_s18_swatches_040

Wij zijn helemaal fan. Binnenkort plaatsen we een  look met deze producten op instagram. Wat vinden jullie van deze collectie?

Verkrijgbaar bij de Bijenkorf vanaf midden februari! Klik op de banner om het te bestellen:3 thoughts on “Lancôme spring collectie 2018 French Temptation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.