HIP&MAMA BOX LANCEERT UNIEKE BOX MET CADEAUS VOOR PAPA’S (TO BE)

Na het succes van de Hip&Mama Box is er nu een variant voor vaders (to be): de Hip&Papa Box. Een verrassingspakket vol leuke en bruikbare spullen die zowel bij papa als bij de baby voor verwenmomenten zorgen. Een mega-succes, want in drie maanden zijn er al ruim 1000 boxen verkocht.

a5bad1a6-8dfe-4bd2-bfaf-b5b72b600467

Voor (aanstaande) moeders is veel te vinden, maar de vaders worden vaak een beetje vergeten. De Hip&Papa Box brengt daar verandering in met twee verrassingsboxen die zijn afgestemd op de fase waarin een vader zich bevindt. Voor vaders met een pasgeboren kind is er de Papa Box en voor aanstaande vaders is er een Papa to be Box. Hiermee kunnen aanstaande vaders zich op een leuke manier voorbereiden op de geboorte van hun kind.

Unieke verrassingsbox
De Hip&Papa Boxen bestaan uit producten die passen bij de echte papa & baby momenten. Denk aan samen badderen en douchen. Het zijn geen bomvolle goodieboxen vol flyers, samples en reclame, maar echte cadeauboxen met vijf mooie, kwalitatieve en bruikbare producten die een verwenmoment creëren voor zowel de vader als de baby. De exacte inhoud blijft een verrassing en vanwege de populariteit van de boxen wisselt de inhoud regelmatig.

e77e8621-f4ee-4a30-93bf-5217a6ce9301

Kraamcadeau voor vaders
Er gebeurt zoveel tijdens de zwangerschap en het eerste jaar van het kindje. Vaak staat mama in de schijnwerpers, zeker als het gaat om cadeaus. Daarom is het juist zo leuk om de papa (in spé) een keer in de watten te leggen. Er zijn twee verschillende boxen verkrijgbaar: voor vaders met een pasgeboren kind en voor vaders to be. Denk ook eens aan de vader en geef een Papa Box als origineel kraamcadeau. Of verwen een aanstaande vader met een unieke Papa to be Box. De boxen zijn verkrijgbaar voor € 37,50 per stuk. De waarde van de boxen ligt echter boven de € 50. Zo weet je zeker dat je meer krijgt dan waarvoor je betaalt.

2e559b77-3188-4261-acdf-5846c2ed856a.jpg

Over Hip&Mama Box
Hip&Mama Box en nu ook Hip&Papa Box is een initiatief van Carola Mosch, moeder van Tess en een enthousiaste ondernemer. Tijdens haar zwangerschap genoot ze met volle teugen van soortgelijke beautyboxen en kreeg ze het idee om zoiets voor aanstaande moeders en ‘pasgeboren’ moeders te creëren. Carola heeft een eigen smaak en koopt alleen in waar ze echt achter staat. Alleen de allerleukste cadeautjes komen in de boxen die Carola met veel plezier klaarmaakt en naar je toestuurt. Bekijk het complete assortiment cadeauboxen op www.hipenmamabox.nl.

Pssst wat vinden jullie van deze box?

 

6 thoughts on “HIP&MAMA BOX LANCEERT UNIEKE BOX MET CADEAUS VOOR PAPA’S (TO BE)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.