Fikse korting De Val van Hymír van Owan Drake

Fans van Owan Drake opgelet! Omdat hij met De Val van Hymír een van de Sweekstars finalisten was, is Owan Drake’s verhaal nu als paperback beschikbaar in de Sweek webshop, met een speciale cover, en veel goedkoper dan bij Brave New Books. Hier kost het boek slechts 13.95 in plaats van de 19.95 bij Brave New Books. Niet duur voor een dikke pil van 420 blz, zou ik zeggen. Lees snel verder waar dit boek over gaat…
Cover (4)

Flaptekst plus achterflapvermeldingen:
Heden en verleden vloeien samen als de oude Wijsgeer, genaamd Benedictus, een serie van boeken aan zijn meest bekwame student Xavier wil laten lezen. Deze boeken bevatten vertellingen uit lang vervlogen tijden en Xavier beleeft die verhalen alsof hij zich daar daadwerkelijk bevindt. Twee van deze verhalen worden in dit eerste boek geïntroduceerd, namelijk die van het licht en de duisternis. Ze wisselen elkaar naadloos af, samen met deze Benedictus hoofdstukken, die zich in het heden van de wereld, genaamd Sistna, afspelen. Maar wat Xavier niet weet, is dat hij door het verzoek van Benedictus op te volgen misschien wel een corrupte tak van de regering, genaamd de Bloedraven – die ook in die vertellingen uit het verleden voorkomen – kwaad gemaakt heeft en dat hij misschien wel in een eeuwenoude oorlog is verstrengeld.
”Dit boek, is origineel, meeslepend en boeiend geschreven.” – beautyandbooksmagazine
”Een grensverleggend verhaal, doorspekt met duisternis en gruwelijkheid dat compleet anders is dan wat er hiervoor ooit geschreven is.” ~ Susie Bosveld(Auteur van o.a Tijdloos.)
”Dit plot laat de lezer versteld staan!” ~ Saskia Boree(Beginnend auteur)
“Origineel blood and gore fantasy verhaal van Nederlandse bodem.” ~ Elsa Bakker(Redacteur bij Lookie Books)
De recensie kun je hier lezen.
De Sweekversie kun je hier kopen.

16 gedachten over “Fikse korting De Val van Hymír van Owan Drake

  1. Ik was een top 10 aan het maken voor mijn te lezen boeken. Dit boek voeg ik toe aan mijn lijst. Ik ga mijn recensie daarna op bol.com plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.