Mega birthday winactie deel 3: Ik kom je halen 20x (GESLOTEN)

Zoals beloofd nog een verjaardagswinactie vandaag. Deze keer mogen we in samenwerking met Scelta Publishing  20 e-books van Ik kom je halen van Marijke Vos verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

thumbnail_Front

Over het boek:

Een doldwaze roadtrip dwars door Amerika
Lotte en Sophie zijn al beste vriendinnen zolang ze zich kunnen herinneren. Als Sophie voor haar werk naar New York moet, vindt Lotte dit dan ook gewoon leuk voor haar. Echt. Vooruit, ze is ook een tikkeltje jaloers. Als de berichtjes van Sophie langzaam van toon veranderen en uiteindelijk uitblijven weet Lotte dan ook zeker dat er iets mis is. Ze hoeft geen seconde na te denken, pakt haar spullen en vliegt de wereld over om haar beste vriendin te gaan zoeken. Een doldwaze spannende roadtrip dwars door Amerika, vol gekke en inspirerende personages gebaseerd op ware vriendschap.

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of  stuur een mailtje  naar virtualbeauty@journalist.com o.v.v verjaardagwinactie ik kom je halen!

-Reglement:

Hetzelfde zoals altijd. Een e-book per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz.

-Deze winactie loopt tot en met  25 april 2018.

panda-151587_960_720

Heel veel succes iedereen. 

Graag willen we  Scelta Publishing hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige e-books voor onze lezers!

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.  

73 thoughts on “Mega birthday winactie deel 3: Ik kom je halen 20x (GESLOTEN)

  1. Ja doe graag mee! Wil dit boek graag lezen als ik straks op roadtrip ga door de USA. En zou een leuk verjaardagscadeautje zijn, want ook ik ben bijna jarig… jullie van harte gefeliciteerd!

  2. Klinkt spannend op een hele leuke manier, lijkt me lekker weglezen straks op vakantie en t grote voordeel van E-books is natuurlijk dat er enooooooorm veel in je koffer passen. Dus heb voor deze zeker nog een plaatsje vrij. Ik doe mee!

  3. Ik maak graag kans op het e-book.
    Zelf ook eens road trip gemaakt door Amerika. Ben benieuwd of ik herkenning in het boek heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.