Najel douchegel review

Douchegels je hebt ze in soorten en maten en geuren. Welke zijn nou goed? Met zoveel douchegels in ons land zie je door de bomen het bos niet meer. Wij hebben  een oplossing  voor jullie zijn naam is Najel! Deze douchegel gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

ja

 

Gevoelige huid

Waar we een ongeloofelijke hekel aan hebben is dat douchegels duur zijn en prikken op je huid. Vaak genoeg meegemaakt. Roodheid als gevolg van verkeerde douchegels gebduiken. We kunnen ook meteen merken of een douchegel goed is of niet. Dat merken we door het eerst op onze handen te testen die zijn vaak wat gevoeliger dan je benen.  Ook doen we het af en toe op de ellebogen. Zodra het vertrouwd aannvoelt kun je meteen door naar je benen en de rest van je lijf. Bij douchegels is het algauw duidelijk dat het klikt tussen jouw huid en de douchegel. Vaak hebben we niet echt een klik met ieder merk. Het vinden van een goede douchegel kan soms lastig zijn met een gevoelige huid geloof me  vooral bepaalde leden hebeben echt een klus hieraan, vanwege hun ultra gevoelige huid. Dan is het hier echt een uitdaging met het vinden van de juiste douchegels. Gelukkig mochten we iets uitzoeken van solobiomooi.nl en stuitte we op deze douchegel. Op de verpakking stond dat hij bijna 100 % natuurlijk is en dat het een ontspannend effect beloofde.

Screenshot_20190629-003419_Gallery

Verpakking

De douchegel zit in een bruine verpakking op de douchegel zit een groene sticker met witte bloeken en het merk kopt in het zwart. Deze douchgel belooft het volgende:

Deze biologische douchegel combineert de kracht van olijfzeep met floral Jasmijn water. Bevat 5% laurierbesolie voor een heilzaam gereinigde huid. De luxueuze geur van Jasmijn heeft een ontspannend effect op je zintuigen. Voor een gezonde verzorgde huid.

Geniet dag na dag van deze zacht reinigende olijfzeep en gun jezelf een moment van welzijn!

 

Gunmomentje

Het jaar was hectisch we waren zeker toe aan een gunmomentje voor ons zelf. De douchegel zit in een pompje. Je hoeft slechts een keer te drukken en er komt meteen een stuk uit. Je hoeft geen moeite te doen. Vaak merken we dat sommige pompjes extra hard gedrukt dienen te worden voordat je hier uberhaupt gebruik van kan maken.  Zodra je de douchegel op je huid smeert voel je de liefde en passie. Wauw wat een zachte douchegel. Hij werkte zeker ontspannend en de huid wordt lekker glad en zacht. Wat een genot was deze douchegel. De Hoofdbestandeel is jasmijn. Een  hele goede keuze. Wij zijn dol op jasmijn. Deze douchegel is echt top, vooral omdat hij lekker hydraterend werkt. Vaak merken we bij veel andere douchegels dat het je huid uitdroogt. We krijgen dan de neiging om nog wat lagen over elkaar heen te smeren, wat hartstikke slecht is natuurlijk. Bij deze douchgel heb je genoeg aal 3x een kleine pomp voor je hele lijf, afhankelijk van hoe lang je bent natuurlijk ( hier hebben we ook mensen van 1.80 op de redactie).

najael

Hydraterende werking

Heerlijk zacht, zuinig in gebruik, lekker hydraterend. Wow een douchegel waar je u tegen zegt. Als je hiermee doucht weet je echt wat genieten is. Verder merk je algauw dat je huid zachter aanvoelt tijdens het gebruiken. Dat hebben we niet vaak meegemaakt. Je merkt eindelijk dat je iets goeds hebt op je huid. Geen geprik, gejeuk en rode plekken. Eindelijk een douchegel die gewoon heerlijk is!  Nog een toppunt deze douchgel kost 11,50 euro en er zit gewoon 200 ml in. Dat is erg goedkoop. Hij gaat erg lang mee. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.  Een van de beste douchegels ooit gebruikt. We zijn erg benieuwd naar nog meer producten van deze prachtige najellijn.

Screenshot_20190629-005239_Chrome

Verkrijgbaar bij solobiomooi.nl

 

#samenwerking zie disclaimer

 

26 thoughts on “Najel douchegel review

  1. Het valt mij ook op dat sommige douchegels prikken, ligt het dan aan een stofje? Ik gebruik gewoon budgetproofdouchegels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.