Tweezerman the beauty tool expert get tropical review  

Tweezerman heeft een megaschattige mini varianten toegevoegd aan haar collectie: pineapple punch en pink lemonade. Vandaag reviewen wij pineapple punch. Lees snel verder wat we ervan vinden…

unnamed

Tweezerman is een heel bekende pincet. Wij moeten eerlijk bekennen dat we hier niet meer zonder kunnen. Nu waren we benieuwd naar de mini-variant. Vaak is het lastig om met minivarianten te epileren. Maar deze was heel scherp en lekker makkelijk in gebruik. Heerlijk vonden we dat. De Tweezerman is erg schattig en groen van kleur op de pincet zie je mooie plaatjes van ananasjes.

pinap

Wij hebben altijd een zwarte of een grijze variant van de Tweezerman gekocht. Gekleurde varianten daar keken we eerlijk gezegd niet naar. Maar deze onweerstaanbare mini slant variant is zo leuk en effectief. Onze eerste kleurrijke pincet. Hij past echt goed bij het weer. Handig voor op reis. Wij zijn dol op ananas, wat is nu leuker om je favoriete fruit op je favoriete pincet te hebben?

t

De pincet is groen van kleur. Je kunt er moeiteloos mee epileren. Hij is erg scherp. Alle haren zijn makkelijk verwijderbaar van je wenkbrauwen. Zeker een ware aanwinst voor je beautycollectie.

Tweezerman belooft dat ieder haartje aangepakt wordt en dat het eenvoudig is in gebruik.  Hij maakt zijn belofte helemaal waar. Het pincet is zeker eenvoudig in gebruik. De award-winning stainless steel Mini Slant Tweezer pakt ieder haartje met de meeste precisie aan en is zeer eenvoudig in het gebruik. De Tweezer is al bijna 40 jaar dé keuze van make-up artiesten, modellen, beroemdheden en zelfs de meest kritische consumenten die het allerbeste vragen.

tt

Wij begrijpen waarom de Tweezerman een award kreeg. Het is geweldig en maakt zijn belofte helemaal waar. Als je verzekerd wil zijn van goede wenkbrauwen haal dan gauw ook zo een mini slant in huis. Voor ze liefhebbers van roze pink lemonade wacht ook op jullie.  De prijs-kwaliteitverhouding is goed geregeld. Wij epileren heel vaak bij kapperszaken je telt algauw 20 euro neer voor een goede epileersessie en dan mag je wekelijks opnieuw gaan epileren om alles in vorm te houden. Wij vinden dat zonde. We doen het zelf wel even met deze handige pincet! Wij zijn helemaal verliefd op deze pincet. Wij weten zeker dat jullie dat ook zullen worden.

pin

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Douglas, Themakeupspot.nl voor € 17,95,-

 

#samenwerking lees disclaimer 

16 thoughts on “Tweezerman the beauty tool expert get tropical review  

  1. Wat een leuk ontwerp! Hij lijkt me wat klein, maar zijn ontwerp maakt dat denk ik meer dan goed 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.