No 5 Chanel eau de parfum review

Jullie zijn fan van Chanel. Wij ook! Vandaag een review van hun no 5 geur. Lezen jullie mee???

photo-1514348871858-1d3c20902571

No 5 is een bloemige geur. Hij is niet te zoet en niet sterk. Een beetje tussenin. Je hebt soms geuren waarvan je denkt dat je die opdoet voor speciale gelegenheden omdat ze net niet lekker genoeg zijn om ze dagelijks op te doen. Dit Chanel geurtje kan ik niet missen. Hij staat echt op mijn beautyplank tussen 5 andere geuren die ik ook erg lekker vind ruiken. De rest van de geuren heb ik toch maar in de kast gestopt die zijn net niet lekker genoeg voor dagelijks gebruik. Je hoeft slechts een keer te spuiten en je ruikt de hele dag erg lekker. Heerlijk zo een bloemige geur. Dit geur is samengesteld uit edele grondstoffen. Dat geloof ik maar al te graag dat ruik je ook aan de geur. Het lastige aan geurtjes is dat iedereen een andere geurbeleving heeft. Maar ik denk dat veel mensen het met me eens zullen zijn dat dit een onmisbare geur is voor veel vrouwen.

Je hebt hier ook een eau te toilette versie van maar ik ben zelf meer een eau de parfummens. Dan blijft de geur langer hangen vanwege een hogere percentage geurbestanddelen dat een eau de parfum bevat. Dat vind ik persoonlijk net iets lekkerder.

 

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Douglas voor 67,05 (30 ml) !

Hebben jullie al ervaring met deze geur?

 

 

Dit is onze instagramaccount.

21 thoughts on “No 5 Chanel eau de parfum review

  1. Ik heb met dit geurtje geen ervaring, maar kan wel genieten van mensen die zichzelf goed verzorgen. Kan altijd wel genieten van een lekker geurtje. Mijn vrouw ook en wij zouden de deur ook niet uit gaan zonder een lekker geurtje op 🙂 en wij zijn vaste klant bij Douglas.

  2. Ik ben volgens mij de enige die het niet echt lekker vond ik weet niet wat het was maar het ruikte echt heel sterk en niet op een lekkere manier de geur rook een beetje naar iets oud ja ik weet niet hoe ik het kan omschrijven. Maar ik zal nog eens naar de douglas gaan en hem ruiken aangezien ik de enige ben die het niet echt lekker vond .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.