Review: Image skin care  

Image skin care, daar zweert bijna iedere huidspecialist op. Ook hoor ik het merk vaak via mijn kennisen voorbij komen. Is het merk een hype of toch bijzonder goed? Lees mee met een review uit de collectie van: Daily matte moisturizer spf 32 en de vital C hydrating facial cleanser. 

girl-2189247_1280

Huidproblemen:

Ik heb ernstige acne met rode plekken. Hier heb ik al jarenlang last van. Ik heb ook een zeer vettige huid. Bovendien is mijn huid nog een gevoelig. Het is lastig om zo een probleemhuid te verzorgen. Heb veel geld verspild aan de koop van dagcreme´s. Geloof me ik kan een boek schrijven zoveel dagcremes heb ik gekocht. Niets werkte. Ondertussen gebruikte ik de ene na de andere acnecreme. Bijna geen creme hielp. Vooral nu ik na mijn 20ste begon ik langzamerhand make-up te dragen.Ook met het verwijderen van make-up liep ik tegen problemen aan. Een branderig en prikkerig gevoel op mijn huid. Eerst dacht ik dat het aan mijn foundations lag, later kwam ik tot de conclusie dat het de dagcremes waren die niet goed bevielen. Uiteindelijk ontdekte ik het merk Image Skin care via een huidspecialist van mij. Ze zweerde op het merk.  Ze vertelde mij dat ik dit echt een keer moest uitproberen. Gelukkig ben ik een blogger en kreeg ik toevallig een leuk pakketje van Imageskincare met de moisturizer spf 32 en de vital C hydrating facial cleancer.

s

 

Prevention + daily matte moisturizer oil free 32 + SPF:

Deze crème is ideal voor een vettige huid en ook voor mannen. Er bestaan weinig dagcremes dieook goed zijn voor mannen. Ik heb een tijdje ook echt mannencremes gebruikt voor mijn huid, toevallig werkten ze wel. Heel goed dat deze moisturizer een multifunctionele werking heeft. Ook ben ik blij om de sfp (zonnefactor) in de creme zit. Vooral met dit weerk moet ik altijd goed insmeren en daarover doe ik mijn dagcreme en daaroverheen mijn foundation. Het werd best veel werk 3x maar het was effectief. Ik heb daarna veel aparte dagcremes en foundation geprobeerd, helaas werd dit een mislukkeling. Je merkt echt dat een goedekope budgetcreme over het algemeen niet goed is voor je huid. Dat merk je vanaf het eerste moment dat je het aanbrengt.

thumbnail_PREVENTION-PLUS-DAILY-MATTE-MOISTURIZER-SPF-32

Ik had meteen een klik met deze moisturizer toen ik deze op min gezicht aanbracht. Heerlijk een zachte gevoel op mijn huid kreeg ik. Eindelijk een creme die heerlijk zacht aanvoelt op mijn huid. Geen geprik, geen gebrand en andere alle kwalen. Je merkte meteen een kwalitatieve creme op je huid. Ook de mannen op de redactie hebben deze creme uitgeprobeerd. Ze waren net als ik erg tevreden over deze moisturizer.

Ik had na het smeren van deze moisturizer kon ik gemakkelijk mijn foundation aanbrengen en deze bleef ook nog eens erg mooi zitten. Vaak merk ik met andere merken dat de acne geaccentueerd wordt. Als je dagcreme niet goed is dan heb je een probleem. Deze mositurizer kun je ook gewoon los gebruiken om te zonnen. Je smeert dan iedere uur bij. Ik heb het zowel met een foundation als zonder foundation uitgeprobeerd. Ik ben erg tevreden een van de beste moisturizers ooit gebruikt.

EAF8AE71-64B5-43C0-A86E-8CF01156DE8D

Ook heb ik deze moisturizer laten testen door twee collega´s met een droge huid. Zij vonden hem ook geweldig net als ik. Hij is eigenlijk voor beide huidttypes geschikt. Je merkt gewoon heel duidelijk dat deze lijn erg geschikt is voor je huid. Echt een verwennerij.

Vital C hydrating facial cleanser:

Een vettige en gevoelige huid heeft echt een probleem met het verwijderen van make-up. Tenminste mijn huid vertoont echt veel kwalen. Ik kan geen reinigingsdoekjes gebruiken, de meeste irriteren me. Ik gebruikte wel af en toe cleansing milk maar die laten zo een apart gevoel op je huid achter waarvan ik dacht dit is toch niet prettig. Verder maakte het mijn acne hard mijn huid werd erg had, bovendien kreeg ik er extra puisten van. De enige optie was om onder de douche te springen en alles eraf te wassen en daarna een aantal keren met een reinigingsgel alle verwijderen. Dat lijkt me niet echt een goede oplossing.

hy

Nu was ik al erg tevreden met deze moisturizer en heb ik deze facial cleanser gebruikt. Ook hier ben ik tevreden over. Lekker pijnloos je make-up verwijderen, dat heb ik zelden meegemaakt. De meeste merken prikken op mijn huid als je daarmee je make-up verwijderd. Mij zul je dus nooit spotten met make-up doekjes. De rest van de redactie kan er wel tegen. Deze facial cleanser maakt zijn belofte helemaal waar. Hij was lekker zacht en zorgde er pijnloos voor dat de make-up van mijn huid afging. Ook hier ben ik erg tevreden mee. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding erg goed. Je hebt slechts een beetje nodig en je make-up is zo van je huid af, geloof me ik draag soms theather make-up. Dat kan je niet zo gemakkelijk verwijderen. Met deze cleanser lukte het moeiteloos.

Resultaat:

Mijn huid ziet er veel beter uit. Eindelijk een lijn waar geen extra acnes door ontstaan. Verder krijgt deze lijn een staande ovatie van ons. Hij is gewoon erg geweldig. Ik ben erg benieuwd naar nog meer producten uit deze lijn.  Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

Verkrijgbaar via Imagaeskincare!

Directe links voor bestellingen:

Matte moisturizer klik hier. 

Facial cleanser klik hier.

#samenwerking

21 thoughts on “Review: Image skin care  

 1. Wat naar dat je normaal zoveel pijn hebt bij het afhalen van je make up en wat fijn dat je nu toch producten hebt gevonden die wel goed doen. Ik denk dat als je een lastige huid hebt, goedkope crème ook gewoon niet werkt, omdat je andere bestanddelen nodig heb!

 2. Wat een fijne reviews!

  Ben jij ook benieuwd naar de producten van Image Skincare, en wil je deze zelf ook even uittesten? Dan is een bezoekje aan onze webshop zeker de moeite waard! Wij bieden de volledige Image skincare lijn en beantwoorden met vee plezier al uw vragen omtrent Image Skincare!
  Onze webshop vindt u op http://www.bothcos.com !

 3. Wat een fijne reviews!

  Ben jij ook benieuwd naar de producten van Image Skincare, en wil je deze zelf ook even uittesten? Dan is een bezoekje aan onze webshop zeker de moeite waard! Wij bieden de volledige Image skincare lijn en beantwoorden met veel plezier al uw vragen omtrent Image Skincare!
  Onze webshop vindt u op http://www.bothcos.com !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.