Review: Kruidvat limited edition lijn

Kruidvat lanceerde een limited edtion douchelijn speciaal voor de zomer. Wij gaan vandaag twee items uit deze collectie reviewen. Lezen jullie mee?

kkaka

 De producten die we gaan reviewen zijn de limited edition crème douche coco paradise & pineapple en handmousse mandarin. 

IMG_5543

limited edition creme douche coco paradise:

Deze heeerlijke zachte douchecreme is echt heerlijk. Hij is lekker mild en extreem goed voor de gevoelige huid. Zodra je de dop opent dringt er een heerlijke geur je neus binnen. Een mix met cocosnoot en ananas. Twee dingen waar ik dol op ben. Ik heb vaak hydratatie tekort in de zomer. Heel fijn dat deze douchecreme het lekker aanvult. Je hebt slechts een beetje nodig om je lijf te ´reinigen´. Al sje een beetje water toevoegt aan deze douchecreme dan schuimt hij lekker op. Hij is zuinig in gebruik, lekker goedkoop en ook nog eens effectief. Dat zie je niet vaak bij douchegels. Hij is slechts 1,29 voor 300 ml. Zelfs als je iedere dag doucht kun je hier wel minstens een maand mee doen.

ab

Handmousse mandarin:

Met het steeds veranderlijke weer kunnen mijn handen weel extra hydratatie gebruiken. Ook al is het zomer vaak komt ik hydratatie tekort. Deze handmousse van Kruidvat hydrateert je handen en laat ze lekker zacht aanvoelen. Wat voelde het heerlijk aan. Het was makkelijk in gebruik. Je hoefde alleen maar een keer te spuiten dan komt er een romige mousse uit. Vervolgens smeer je het uit en krijg je lekker zachte handen.Ook zien ze er glanzender uit. Wat een heerljke handmousse. Extra verzorging voor de handen kan zeker nooit kwaad. Hij is zuinig in gebruik en bovendien ook erg goedkoop 2,49 voor 100 ml. Er is nu ook korting bij de kruidvat 2 stuks voor 3 euro.

hand

Eindresultaat:

Wat een geslaagde lijn. Wij zijn helemaal verslaafd aan deze producten. Iedere keer weet kruidvat ons te verrassen met een heerlijke lijn. Dit is een van hun beste lijnen. Hij is kwaltiatief, goedkoop en ook nog eens erg goed!

Verkrijgbaar via Kruidvat.nl

Gaan jullie deze producten ook kopen?

 

 

20 thoughts on “Review: Kruidvat limited edition lijn

  1. De handmousse heb ik gekocht die vond ik heerlijk, de douche creme heb ik nog niet geprobeerd. Het klinkt wel veelbelovend zo te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.