Review: Oriflame the one gloss n wear nagellak

Oriflame heeft nieuwe nagellakken toegevoegd aan haar collectie: Oriflame the one gloss n wear. Ik ga deze lakjes  vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

3556635567

De kleuren die ik zal  reviewen zijn fuschia en watermelon p. Fuschia oogt rood met een overloop naar rozig als je ernaar kijkt. Op beeld lijkt het iets anders. Ik ben niet echt een pro in het zetten van nagellak, heb laatst de tip van mijn zusje gehad begin in het midden met nagellak smeren en trek dan door naar rechts en links. Ik moet zeggen dat deze tip me goed heeft gedaan wnat het is aardig goed gelukt met smeren. Deze nagellak droogt goed op. Het borsteltje is erg goed. Ik heb een hekel aan een klein borsteltje dat maakt het smeren van nagellak erg moeilijk voor beginners zoals ik. De kleur is mooi. Hij is niet matt maar ook weer niet te glanzend. Exact een mooie kleur zoals ik het wil.

o

roze

rozzz

 

Watermelon p is een rodige tint niet bordeaux maar ook weer niet te rood precies in het midden. Hij is een beetje glanzig. Ook weer een  prachtige kleur.

m

ll

k

De nagellakken ogen als gellac. Best veel mensen dachten dat ik gellac op had. Maar nee het is gewoon nagellek. Hij blijft erg lang zitten. Ik heb er een paar dagen mee afgewassen. Zo makkelijk ging hij er echt niet af. Ik dacht dat vliegt er meteen af. Maar hij is long lasting en afwasproof. De kleuren zijn erg mooi. Deze nagellakken hebben mijn hart gestolen. Echt een mooi zomers tintjes. Als het een beetje meevalt met het weer haal dan de zomer in huis met deze vrolijke nagellakken. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

Verkrijgbaar bij  via de redactie mail naar beautyandbooksmagazine(@) gmail.com voor bestellingen. 

 

Wat vind jij van deze lakjes?

 

 

 

20 thoughts on “Review: Oriflame the one gloss n wear nagellak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.