Review: Curaloe lijn

Kennen Julie Curaloe? Wij wel. Vandaag gaan we drie producten uit hun lijn reviewen. Lezen jullie mee?

BEE0FC27-6C3A-449D-8FF5-DD7743D87C13

Welke producten gaan we vandaag reviewen?

 • Curaloe® Body line – Body Gel (Pure Gel) Aloe Vera
 • Curaloe® Facial line – Facial Gel Aloe Vera
 • Curaloe® Body line – All Purpose Cream Aloe Vera

Voorgeschiedenis van mijn huid:

Degene die me langer volgen weten dat ik een vettige/gevoelige huid heb met acne. Vooral rode acne. Ja op mijn dertigste ben ik helaas nog steeds niet helemaal verlost van acne. Wel merk ik dat bepaalde ingredienten mijn huid goed doen. Een daar van is aloe vera. Deze kalmeert mijn huid. Als je acne hebt heb je vaak een warme gevoel op je gezicht. Tenminste bij mij is dat altijd zo. Ook merk ik dat ik door de overmatige talproductie heel veel zweet produceert op mijn voorhoofd. Daarna gaat mijn hele huid glimmen. Echt vervelend. Verder resulteert dat in make-up van mijn huid afglijden. Echt vervelend is dat. Iedere dag heeft mijn huid aparte kuren. Soms heb ik ook wondjes en exczeem op mijn gezicht door zoveel acne. Nou heeft Curaloe een oplossing voor de gevoelige, psoriasis, acnee en eczeem huid.

Curaloe® Facial line – Facial Gel Aloe Vera:

Dit is een serum geschikt voor de gevoelige huid. Verder voorkomt het rimpels en littekenweefsel. Ook stimuleert het de huidelasticiteit. Vaak is het bij mij zo als ik een verkeerde product gebruik ik er extra roodheid en een branderige gevoel aan overhoud op mijn gezicht/lijf. Soms kunnen serums te zwaar of te vettig zijn. Met mijn huidttype is dat absoluut niet handig. Deze facial gel aloe vera van Curaloe was geweldig. Deze gel verkoelde mijn huid. Ik was hier erg tevreden mee. Ik ben erg blij dat er geen chemische troep hierin zat. Geloof me mijn huid laat het me meteen weten als er teveel chemische troep ergens in zit. Deze gel is zeer goed. Naast het verkoelen van mijn huid heeft hij de acne gehydrateerd. Ik had geen last meer van een warm gevoel meer op mijn huid. Ik heb dit zowel zonder dagcreme als met dagcreme en foundation getest. Door deze serum merkte ik dat mijn make-up beter bleef zitten. Deze gel maakt zijn belofte helemaal waar. Wat is hij geweldig. Eindelijk een product voor de gevoelige/vettige huid die gewoon goed is.

120397250_MCM_PACK_721827

Curaloe® Body line – Body Gel (Pure Gel) Aloe Vera:

Ik moet bekennen dat het slecht is maar ik zon heel veel. Ik probeer me vaak goed in te smeren, alhoewel ik dat vroeger niet deed. Nu met de warme dagen op komst en de warme dagen van de afgelopen tijd ben ik vaker naar het strand geweest. Na het zonnen voelt je huid zo grauw en extra aanbrand uit. Verkoeling kun je krijgen door de curaloe body gel. Deze gel verkoelt je huid voor na het zonnen. Ook maak ik vaak mee dat ik door insecten word gebeten. Afgelopen week was het weer raak ik heb deze dan ook meteen gemeerd. Wat een heerlijk gevoel geen jeuk meer op die plek. Bijna niets werkt zo effectief als deze body gel. Deze gel heeft een multifunctionel werking. Het is te gebruiken bij: brandwonden, psioriasis, acne, eczeem, schaafwonden, groeistriemen en insectenbeten. Wat een heerlijke gel. Zeer effectief ook.

120397268_MCM_PACK_721259

Curaloe® Body line – All Purpose Cream Aloe Vera:

Wat als ik je vertel dat een multifunctione creme bestaat voor allerlei toepassingen zoals een dag- en nachtcreme, ouderdomsvlekken allergische reacties, hormonale vlekken en een droge huid. Ik heb helaas wel hormalle vlekken en allergische reacties op mijn gezicht. Ik vergeet mijn huid nachts met een rijke creme in te smeren, terwijl het erg belangrijk is bij een gevoelige huid. In de nacht moet een huid extra hard werken om alles te verwerken wat de afgelopen dag hij te verduren heeft gehad. Denk maar aan sport, creme´s, scrubs maskers, make-up. Een huid heeft in de nacht iets extra´s nodig. Deze all purpose creme van aloe vera is echt zeer goed. Ik heb deze in de ochtend na de serum aangebracht. Ook heb ik hem in de nacht aangebracht. Heerlijk vond ik deze creme. Je voelt duidelijk dat je huid gevoed wordt. Ik ben erg blij met deze creme. Hij werkt goed en de prijs valt ook erg mee. Zeker als ik kijk naar alle creme´s die erg duur waren en ik zoveel van in het verleden heb gekocht en ze niet effectief bleken te zijn. Vind ik deze creme wel een van de beste ooit gebruikt.

120397284_MCM_PACK_721816

Eindresultaat:

Dit is een geweldige lijn. Hij is zeer effectief. Aloe vera is echt een goede bestanddeel voor een gevoelige huid en acne huid. Deze lijn is ook geschikt voor mannen. Ook de mannen hier op de redactie waren tevreden over deze lijn en hebben deze lijn gebruikt.  Deze lijn is een verrijking voor de Nederlandse markt.

Verkrijgbaar bij Etos.

18 gedachten over “Review: Curaloe lijn

 1. Ik kende deze lijn nog niet voordat ik je blog las. Goed om hier kennis mee te maken. Ik ga morgen eens langs de Etos om te kijken.

 2. super fijne review meid

  Ik ken deze eigenlijk helemaal niet.

  Groetjes Yessica leidner
  Oftewel Jessica jill john leidner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.