Review Posters van princandy.nl + winactie 2x

Kennen jullie Printcandy.nl al? Wij wel. Vandaag gaan we 3 posters reviewen en mogen we 2 lezers blij maken met 2 leuke tegoedbonnen t.w.v. 25 euro. Lees snel verder…

PRINTCANDY-LOGO-SM

 

De ontwerpen:

Er was zoveel moois op de site dat het lastig was om iets uit te kiezen. We mochten voor een bedrag van 50 euro iets uitkiezen, dat maakte het er iets makkelijker op. Er waren best veel ontwerpen. We besloten om voor drie ontwerpen te gaan. Het liefst 2 roze en 1 neutrale kleur.  Twee redactieleden kregen een kind. Op 21 mei werden we op de redactie verrast met een meisje. Op 24 mei met een jongetje. Op 21 mei besloten we om wat leuke ontwerpen uit te zoeken voor het meisje. De modellen die ons het meest aanspraken waren:

  • Geboorteposter meisje, hello little girl

IMG_5567 (1)

  • Geboorteposter zwart-wit

IMG_5565

IMG_5569

2 opties:

Je hebt twee opties de posters drukken en naar de e-mail verzenden zodat je het kunt downloaden of je gaat ze laten afdrukken en laat ze bij je thuis bezorgen. Wij kozen voor het laatste. Wij houden van echte posters. Het ontwerpen duurde niet zo heel lang. Moeilijk was het niet. Alles wees een beetje van zelf. Je hoefde alles in een winkelmand te gooien en binnen een paar dagen zou het in je bus liggen. Ik was zo beneiwud naar het resultaat het weas nog sneller in huis binnen 2 dagen. Jullie kunnen je al voorstellen dat we een gat in de lucht sprongen. Het was prachtig verpakt. Wij waren benieuwd naar het eindresultaat.

 

Prachtige posters:

Wauw wat zijn ze prachtig is het eerste wat in ons opkwam. De kleuren kwamen zeker overeen ze waren mooi en die posters waren zo prachtig. De kwaliteit was erg goed. Werkelijk alles was perfect. We waren een beetje bang dat de kleuren er anders uit zouden komen te zien, maar gelukkig was dat niet het geval. De kleuren waren perfect. We hebben toen 3 fotolijsten gekocht en deze posters erin gedaan. Ze zagen er toen nog mooier uit. Als je opzoek bent naar kwaltitatieve en prachtige posters die je kan laten personaliseren dan weet je dat je bij Printcandy moet zijn. Wat een goede webshop met veelzijdige producten.

 

Zo zagen de posters eruit:

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Nu was het alleen nog een kwestie van de posters geven aan de redactielid (gelukkige ouders) en we waren benieuwd wat zij zouden zeggen. Nadat we langs waren geweest bij de edactielid dat het kindje had gekregen kegen we te horen dat ook zij smoorverliefd was als wij op de prachitge posters.  Ze vroeg zich ook al af waarom we de lengte van de baby wilde weten. Nou speciaal voor deze posters. Een prachtige herinnering aan de muur.

Eindresultaat:

Wij zijn erg tevreden over deze posters. Heel goed dat je ze kon laten personaliseren en namen kunt toevoegen. Bij de andere poster kon je echt van alles toevoegen: familienaam, lengte, gewicht enz. Dat zijn toch wel hele leuke herinneringen voor het kind later. Het was een van de meest bijzondere samenwerking ooit op het blog. Bedankt printcandy voor deze prachtige samenwerking.

 

Winactie:

Wij verloten 2x cadeaubon t.w.v. 25 euro

 

Hoe maak je kans?

-Stuur ons een mailtje o.v.v. printcandy dat je meeloot  naar beautyandbooksmagazine@gmail.com  

Jullie mogen ook op het commentformulier reageren ( e-mailadres is afgeschermd)

Reglement: 

Vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, voor druk of zetfouten zijn we niet aansprakelijk, winnaars krijgen een prachtige code gemaild t.w.v. 25 euro, reageren binnen 7 dagen enz.

Heel veel succes iedereen. 

PSSST wat vinden jullie van de posters? Doen jullie mee met de winactie?

 

 

58 thoughts on “Review Posters van princandy.nl + winactie 2x

  1. Wow super cool! Ik dacht huh staat mijn zoontje er nu bij?die heet kyan dekkers en daar staat kyan dekker hahaha wel erg toevallig. Zou leuk zijn ol zijn kamer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.