Review: vis collageen van plent.nl

En tijdje terug zijn we hard bezig geweest met het testen van een  collageenproduct van Plent Vis. Deze product gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

a

 

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam van hogere dieren. Het vormt wateronoplosbare eiwitkabels die weerstand bieden aan mechanische trekkrachten. Collageen is in feite een extracellulair bindeefselwitit en komt in praktisch alle weefels voor, in het bijzonder in bot, krakkbene, tand, huid bloedvaten, pezen en fascia (Schuit e.a. 2000).

Plent vis collageen:

De Plent gehydrolyseerde vis collageen peptiden 300 gram hebben we een tijdje getest. Alvast een pluspunt van deze collageen is dat het als een van de weinigen geschikt is voor halal en kosher eters. Plus hij is geschikt voor veganisten en vegetariers. Heerlijk dat er eens een keertje ergens geen varken in zit. De mensen die mij wat langer kennen weten dat ik een ongeval heb gehad met mijn knie en hierdoor zijn mijn botten stijf geworden. Verder heb ik last van gewrichtspijn en pijn na het sporten (spierpijn). Het blijft maar doorgaan. Een van de oplossingen tegen gewrichtspijn, verbetering van de elasticiteit van de huid, pijn en stijfheid te verminderen en het rimpelen van het huid te verminderen is de vis collageen van Plent.

mmm

Gebruiksaanwijzing:

Voeg 1-2 keer per dag 10 gram toe aan je smoothie, water of sap. Ik heb het toegevoegd aan mijn smoothie ( sinaasappelsap). Hij mixte erg makkelijk. Met andere producten heb ik soms moeite gehad met mixen.

 

Resultaat:

Ik ben zeer tevreden met deze viscollageen. Ik ben de laatste tijd vaker aan het sporten dat betekent extra veel pijn en stijve gewrichten. Ik heb wel gemerkt dat dit zeker bijgedragen heeft aan veel minder pijn in mijn knieen. Ook andere redactieleden hebben dit middel getest en ze zijn erg tevreden. Een van de redactieleden heeft kanker en hij heeft ook erg broze en pijnlijke botten overgehouden na de chemo. Hij had hier ook erg veel baat bij. Of het goed is tegen het rimpelen van het huid daar kan ik helaas niet over oordelen ik ben net 30 de rest van de redactieleden zijn ook maar max 34 niemand heeft nog echt rimpels.

b

Voor gewrichts-, spier-, botpijn heeft het zeker geholpen. Sporten ging makkelijker. Eindelijk veel minder pijn. Ook zijn sommige mensen gluten intolerant. Deze plent collageen is glutenvrij bevat geen kunstmatige toevoegigen en geen addietieven is ook niet GMO. De prijs kwaliteitsverhouding is zeer goed geregeld 300 mg zonder toevoegingen en vis collageen vinden we zeker niet duur. De prijs valt mee. Het is een grote pot. Je kunt er een flinke tijd mee doen. De redactie  is zeer zeker tevreden met de collageen van Plent. Wij zouden het zeker aanraden aan iedereen.

Verkrijgbaar bij Plent voor 34,-

 

#samenwerking

 

11 thoughts on “Review: vis collageen van plent.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.