Review: Blue M mondverzorging

Goedemiddag lezers,

Genieten jullie van het weer? Wij wel. Vandaag gaan we het hebben over mondverzorging. Enkele redactieleden hebben al jaren last van hun tandvlees en hebben tandproblemen en mondaandoeningen. Jaren lang zijn ze op zoek geweest naar een oplossing voor hun probleem. Waar de tandarts geen oplossing voor vond hebben ze hun heil gevonden in de tandlijn van Blue M. Vandaag gaan we enkele producten uit hun lijn reviewen. Lezen jullie mee?

Young woman loose hair toothbrush portrait

 

De producten die we hebben ontvangen zijn:

-Tandenpasta zonder fluoride

-Tandenpasta met fluoride

-Oral foam

-Oxygen fluid

-Tandenborstel extra soft

Bluem solution cancer treatment after chemo

Tandvleesproblemen:

Ik heb al jaren lang last van mijn tandvlees. Geen enkele tandarts, specialist wist wat ik had. Heb al meer dan 50 foto´s laten maken van mijn tanden. Zelfs een overzichtfoto en een rontgenfoto heeft niet geholpen. Heb al meer dan 40 verschillende tandenpasta´s gebruikt geen een deed zijn werking goed. Heb tandenpasta op mijn tandvlees gesmeerd om het beter te maken. Zoutwatrespoeling. Wiswak gebruikt. Uiteindelijk moest ik over op kruidennagelpasta die ik heb laten maken door mijn moeder die moest ik op mijn kiezen smeren. Dat is het enige wat zijn werking deed. Zo kon het iniet langer kruidennagel is ernstig zuur. Dag in en dag uit moest ik hier gebruik van maken. Nieuwe tandenpasta´s leidden tot geen enkele resultaat.  Totdat ik kennis maakte met blue M mondverzorging. Het eerst wat ik gebruikte was de tandenpasta zonder fluoride. Het leek wel een wondermiddel. Het eerste wat ik merkte was dat mijn tanden zich rustiger voelden en de pijn minder werd. Wauw dit noem je nog eens een goede tandenpasta. Waar de tandartsen en specialisten niets voor mij konden betekenen deed de tandenpasta zonder fluoreide een wonderwerking voor mijn kiezen en tanden. De tandenpsta heeft een blauwe kleur. Wow hij ruikt absoluut niet. Hij voel lekker aan op de tanden. Deze tandepasta en ik hebben een connectie met mijn tandvlees. Eindelijk ben ik verlost van mijn tandvleespijn. Ook merkte ik dat dit een van de weinige tandenpasta is die ik in mijn mond kan houden zonder over te geven.

Father and son brushing ritual plus toothpaste 1 (1)

Tandenborstel:

Bij een gevoelige tandgebit moet je rekening houden dat je geen hard of medium borstels gebruikt maar eentje met zachte haartjes. Dat is precies waar deze tandeborstel rekening mee houdt. Deze is zacht en irriteet je tandvlees niet. Ik ben serieus bang geworden voor tandenpoetsen want het deed zo een pijn. Ik doe dat iedere dag 3x. Maar toch bij iedere keer merkte ik dat de tandenborstels prikten op mijn tandblees en hem irriteerden. Wauw deze witte tandenborstel is echt goed voor mijn tandvlees.  Er zitten drie tandenborstels in de verpakking. Wat een prachtige borstels, die haren waren erg zacht. Mijn tandvlees raakte niet geirriteerd maar voelde zich erg prettig. Tandenpoetsen kan ook erg goed en pijnloos bewijst deze tandenborstel van blue m. OmG deze tandenborstel krijgt een staande ovatie van ons. Dit is de beste extra soft tandenborstel ooit gebruikt.

ultra soft

Tandenpasta zonder fluoride en Tandenpasta met fluoride:

Oke ik merkte dat ik de meest tandenpasta´s niet kon hebben De meeste geven een overgeef effect tijdens het poetsen en sommige ook daarna. Ik kan het gewoon niet lang in mijn mond houden. Er hangt vaak een misselijkmakende geur aan de meeste tandenpasta´s. Deze tandenpastas van blue m waren anders. Eindelijk kon ik weer nog langer dan 2 minuten mijn tanden poetsen. Ze waren heerlijk en zacht voor mijn tandvlees. Ben erg blij dat ik hier kennis mee heb gemaakt. Het is een blauw gel. Zekere en aanrader voor iedereen een gel geeft een beetje een verkoelende werking. Ook goed voor minder tandsteen en heerlijk tandenpoetsen. Geen misselijk gevoel mee. Deze tandenpasta´s krijgen een staande ovatie van ons.

flor

 Fluoride free tandenpasta 

 

fluoride

Oral foam

Na een chemokuur houd je een droge mond over. Plus als je een beugel,  protheses, gebitsbeschermers hebt droogt je mond uit. Ook zorgt Sjogren voor een droge mond. Dat betekent dat je het beste een foam in je mond kunt gebruiken. Deze foam was erg effectief. Geen droge gevoel meer in de mond. Wauw wat vonden de redactieleden deze ook geweldig.

ora

Oxygen fluid

Mensen met een droge mond/gevoelige tandvlees hebben baat bij een mondwater. Een redactielid heeft een chemokuur achter de rug, dit betekent dat zijn tanden erg gevoelig zijn geworden. Iedere keer heeft hij ontstoken en bloedend tandvlees zonder enig aanleiding op dat moment. Door de chemo raakt je gebit helaas voor het leven verzwakt. Hij heeft deze mondwater gebruikt en was hier zeer tevreden over. Nog een redactielid heeft Sjogren hierdoor wordt het gebit ook gevoelig. Ook zij was tevreden over deze fluid. Wat een effectieve fluid was dit. Het hielp erg goed bij de wondgenezing en bloedend tandvlees. Wat een goede oxygen fluid. Ze hebben nu dagelijks geen chirurgische mondspoeling meer nodig.

og

Resultaat:

Wat een prachtige tandverzoringslijn. Deze lijn is absoluut onmisbaar op de Nederlandse markt. Eindelijk een lijn voor de gevoelige tanden die ook nog eens perfect is. Blue M julie zijn geweldig wij van Beauty & Books  Magazine zijn gek op jullie lijn. De beste tandverzorgingslijn ooit gebruikt!

Prijzen:

blue®m fluoridevrije tandpasta won in 2017/2018 de titel ‘beste product van het jaar’ en versloeg in deze competitie Oral B Tandvlees & Glazuur repair Original. Tandpasta blue®m mondwater won in 2018/2019 de titel ‘beste product van het jaar’ en versloeg in deze competitie CB12 whitening.

prijsmou

Wij snappen zeker wel waarom deze producten in de prijzen vielen, ze zijn gewoon geweldig.

 

Verkrijgbaar bij Blue M.

9 thoughts on “Review: Blue M mondverzorging

  1. Klinkt niet slecht, ik heb gek genoeg veel meer last van mijn tandvlees sinds ik gestopt ben met roken. Normaal gezien is het omgekeerd dacht ik, tot mijn tandarts zei dat dat niet zo was omdat je bloed verandert als je weers topt met roken… Maar goed, ik zal deze eens moeten uittesten dan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.