Nieuwe release De Zaden der Hoop IV van Owan Drake

Eindelijk is het dan zover! Het langverwachte Zaden der Hoop IV is gepubliceerd. We kunnen je alvast vertellen, Owan Drake heeft zichzelf overtroffen! Lees snel verder…
C4

Beschrijving:
In het heden hebben Benedictus en Xavier de grootst mogelijke moeite om de oorlogsschepen van de Bloedraven af te weren, dus besluiten ze de planeet Sistna achter zich te laten, terwijl hun kat op een missie is om te voorkomen dat hun vijanden de Nocturnakernbom op Sistna lanceren.

Ondertussen ontmoeten personages uit de ene serie (Centurion) die van de andere (Zaden der Hoop). Eén van hen bezoekt zelfs Xaviers ziel en gaat het gevecht aan met een Uberantivirusdraak. Gebeurt dit allemaal wel echt of zijn de drie vogels van De Centurion slechts corrupte pionnen in het schaakspel van De Goden en zijn ze de boel gewoon flink aan het omgooien.

”Not even Game of Thrones can rival this madness!” – Martine Pauwels (Auteur)

En verder zou het natuurlijk leuk zijn als jullie het boek, evenals Owans andere boeken, op Hebban op jullie wil ik lezen plankje zetten. Dat kan hier
Voor slechts 3.99 kun je het boek hier kopen:
PSSST! Gaan jullie dit boek kopen?

23 thoughts on “Nieuwe release De Zaden der Hoop IV van Owan Drake

  1. Als iemand deze uitspraak doet
    ”Not even Game of Thrones can rival this madness!” – Martine Pauwels (Auteur) dan moet ik dit boek wel gaan lezen.

  2. Ik geloof maar al te graag dat de auteur zich heeft overtroffen, gezien de cover en het verhaal. Zaden der Hoop IV ga ik lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.