Review: QMS collagen system sensitive 3 step routine set

Door: Anita

Vandaag gaan we de QMS collagen system sensitive 3-step routine set testen. Lezen jullie mee??

Inhoud:

30 ml Active exfoliant 7% 30 ml

30 ml Day Collagen Sensitive 30 ml

30 ml Night Collagen Sensitive 30 ml

Over de crème:

Heb je een gevoelige huid, maar wil je toch profiteren van de krachtige anti-aging effecten van de Collagen System 3-Step Routine van QMS? De QMS Collagen System Sensitive 3-Step Routine Set is speciaal ontwikkeld voor de (zeer) gevoelige huid en bevat mildere varianten van Active Exfoliant, Day Collagen Serum en Night Collagen Serum. De drie producten uit de Collagen System Sensitive 3-Step Routine Set versterken elkaar, geven binnen vier maanden een stevigere, jongere huid en zijn tegelijkertijd mild voor de huid.

Prijs:

€238

 

Mijn mening:

Deze set is samengesteld om huidveroudering en elasticiteitsvermindering tegen te gaan. Deze set bevat een exfoliatie van 7% en het is geschikt voor de problematische en hooggevoelige huid.  Ik heb deze set een aantal weken getest. Het beviel me zeker wel. Ik vind het zo een fijne set dat er weinig sets zijn die in de buurt komen van deze grandioze set. Wat deed deze set precies? Zonder mijn huid te irriteren zag ik dat mijn huid wat strakker aanvoelde. Ik ben 45 jaar oud dus mijn huid is zeker minder elastisch helaas. Ik heb wel een vette huid dat betekent dat je huid trager verouderd dan een droge huid. Alleen ik heb veel medicatie in het verleden gebruikt omdat ik kanker had en dat gaat op je huid zitten helaas.

De set belooft binnen 4 maanden resultaat. Ik zag eindelijk al na enkele weken resultaat. Iets was al sneller ging dan normaal. Ook zag ik dat het zonder mijn huid te irriteren mijn huid heeft verbeterd. Ik heb wel wat ouderdomsplekken op mijn huid. Helaas dat had ik vroeger niet. Mijn huid straalde weer. Het glansde weer en ik merkte ook dat het elastischer werd. Over huidveroudering kan ik niet praten want ik heb maar slechts een rimpel. Wat een geweldige set. Haal ook zo eentje in huis. Hij is het alle geld waard. Je krijgt echt waar voor je geld. Mensen die verwerken dat dure dingen niet beter zijn hebben het mis. Deze dure en hoogwaardige kwalitatieve product is echt geweldig. Het bewijst dat dure producten gewoon echt beter zijn voor je huid.

Verkrijgbaar bij de schoonheidssalon. 

#samenwerking

5 gedachten over “Review: QMS collagen system sensitive 3 step routine set

  1. Zo die prijs is wel schrikken maar het klopt natuurlijk wel dat duur in dit soort gevallen vaak ook echt voor kwaliteit staat.

  2. Ik dacht even dat ik het prijskaartje verkeerd had gezien. Maar na het lezen van je blog begrijp ik dat het gewoon een duur product is. Luxe artikelen hebben nu eenmaal een prijs. Ik ben blij dat het voor jou helpt en dat je ipv maanden al na weken resultaat ziet. Ik ben benieuwd wat er gebeurd als je stopt. Jij hebt het enkele weken getest. Gebruik je het nu niet meer? Verviel je huid daarna weer in het “oude”? Eigenlijk zou je dit dus moeten blijven gebruiken als je eenmaal begonnen bent.

    1. Bedankt voor je vraag. Nee dit eenmalig gebruik voor een tijdje. Het is een soort kuurtje en na gebruik moet je dit niet dagelijks meer doen. Is gewoon een opfrissing.
      Mijn huid is flink verbeterd tot nu toe niet teruggevallen naar het oude.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.