Review Sisley phyto-teint ultra éclat

Sinds kort ligt de nieuwste foundation van Sisley, onze favoriete merk  in  de winkels. Wij waren aanwezig tijdens hun event. Daar maakten wij kennis met de nieuwste foundation phyto-teint ultra éclat. Vandaag gaan we deze foundation reviewen.

kk

Phyto-teint ultra éclat

Dit is een olievrije foundation. Heeft 14 tinten, voor iedere huidtype en huidskleur.De lichtse kleur is porcelein en de donkerste moka.  Bevat zink, koper en magnesium.  Sisley is een merk dat gebruikt wordt door onze Koningin, vandaar dat ze er altijd zo stralend uitziet.

sis

Huidttype:

Ik heb een vettige en lichte huid met rode acne. Heel vaak vliegt mijn foundation van mijn gezicht af, zeker met het warme weer. Ik heb van alles geprobeerd een primer een settingspray, vaak zijn de meeste foundations toch niet zo goed. Ze glijden echt van mijn gezicht af. Zelfs make-up artists konden hier niets mee. Er zijn maar slechts een aantal foundations die niet van mijn huid afglijden. Ik probeer het dan vaak op vaste merken te houden. Liever geen nieuwe. Totdat ik de foundation van Sisley ontdekte. Ik heb het nu al een tijdje gebruikt. De lichtste kleur van deze lijn is porcelain. De derde lichtste kleur is ivory. Wij hebben beide tinten getest.

kkkk

Lichte huidskleurissues en probleemhuid:

Klinkt het jullie ook bekend in de oren: lichte huidskleurenissue rode acne huid en geen exacte kleurmatch vinden. Of alle lichte kleuren zijn vaak op in de winkels. De winkels  kopen maar een lichtste kleur in, je moet maar net geluk hebben of je die treft.. Ook heb ik last van rode acne op mijn huid dat betekent dat niet iedere foundation geschikt is voor mijn huid. Het maakt het er ook niet makkelijker op als je nog eens een gevoelige acne huid hebt. Bepaalde foundations accentueren je acne op je gezicht. Dat moet je niet hebben. Ook ziet de blanke huid er vaak doffer uit dan andere huidskleuren. Ik was een tijdje geleden zo zat dat ik geen foundation kon vinden die bij mjin huidskleur en type paste dat ik de foundation begon te boycotten. Ik was het zo zat dat ik zoveel acne had. Iedereen zag er immers zo stralend uit ookal hadde ze acne. Wat was hun geheim?

sislehy

Verpakking:

De foundation zit in een roze verpakking. De flacon van de foundation is wit de foundation zelf is licht. De dop van de foundation heeft een zebra look. Wauw hij is wel erg mooi.

Exacte kleurmatch:

Heb je ooit gehoord van een exacte huidskleurmatch qua foundation? Ik heb het zelden megemaakt. Deze foundation had een exacte match met mijn huidskleur porcelein. Wow wat was ik erg blij toen ik in de spiegel keek. De foundation voelde erg fijn aan op mijn huid. Geen geprik, geen gebrand, iets wat ik sowieso niet zou verwachten bij Sisley. Sisley is een merk dat gebaseerd is op natuurlijke ingredienten (plantaardig). Eindelijk een high end merk waarvan alle producten uit de lijn geweldig zijn.  Je voelt de foundation niet zitten op je huid. Met een acnehuid heb je vaak een aantal problemen naast het feit dat een foundation je acne kan accentueren is het zo dat je ook een geirriteerde huid kunt overhouden door het smeren van een foundation. Vaak wordt er dan ook geadviseerd om geen foundation te dragen. In mijn geval betekent dat nooit een foundation dragen. Ik heb al jaren lang acne. Het gaat maar niet weg. Dus daar houd ik me niet aan. Er moest een oplossing zijn. Opzoek gaan naar een juiste oplossing. Sisley foundation bood dat zeker.

sisleye

Resultaat:

Deze foundation vloog niet van mijn gezicht af.  Met de warmere dagen heb ik extra last van acne en een branderige gevoel op mijn huid, wat inhoudt dat het nog moeilijker wordt om foundation aan te brengen. Het gevaar van een vettige huid plus zomer is dat de foundation niet op de huid blijft zitten en extra van je huid afvliegt. Hoe zorg je ervoor dat je huid een zomerhitte overleefd? Een goede foundation te gebruiken. De foundation van Sisley heeft de hitte van 40 graden overleefd. Hij vloog er gewoon niet af. Hoefde geen eindeloos primers en settignsprays te gebruiken. Ben daar zo blij om. Oh en ik hoefde ook niet meer af te poederen. Wat een goede foundation. Hij is ook nog eens zuinig in gebruik met slechts 3 druppeltjes heb ik al een mooie teint. Het geeft een natuurlijke dekking en een no-make-up make-up look. Dat vind ik altijd het prettigst. Op de universiteit en op mijn werk wisten ze niet dat ik foundation droeg tot dat ik er zelf over begon. Ze vonden dat mijn huid straalde. Dat is altijd weer een mooie compliment. Dit is een van de duurste foundations die ik ooit heb gebruikt. Tegelijkertijd wil ik zeggen dat dit een van de beste foundations is die ik ooit heb gebruikt. Ik voeg hem toe aan het lijstje beste foundations ever.

unnamed

Verkrijgbaar bij Douglas voor 95 euro.

25 thoughts on “Review Sisley phyto-teint ultra éclat

  1. Ik ben zelf ook gek op een natuurlijke dekking. Ik ben vorige week uitbetaald ik heb nog wat geld over. Ik heb vaker dingen geshopt n.a.v jullie reviews. Daar was ik zeker tevreden over. Ok geloof zeker dat deze foundation ook goed zal zijn. Binnenkort deze foundation shoppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.