Review: Yves Saint Laurent Black Opium eau de Parfum

Een  geur met een vleugje oranjebloesem, patchouli en ceder dan praat ik over Yves Saint Laurent Black Opium eau de parfum. Dit geurtje ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

yvs

Verpakking:

De geur zit in een super mooie verpakking.

Noten:

Geurfamilie: Gourmand, bloemig oosters
* Topnoten: Zwarte Koffie Akkoord
* Hartnoten: Absolute Oranjebloesem
* Basisnoten: Ceder, Patchouli

Ik heb een zwak voor Patchouli. Daar waar het in een geur zit wordt ik super verliefd op de geur.

Flacon:

Super feestelijk, mooi, mysterieus zwart en een oranje rondje in het midden.

Geurtype:

Zwaar zonder hoofdpijneffect.

ysss

Patchouli & Koffie mix

Ik moet zeggen dat ik absoluut niet dol ben op hele lichte geuren. Ik kan daar niet mee. Ook vind ik te bloemige geuren niet lekker dus dat neigt naar zoet. Deze geur heeft de perfecte ingrediënten voor een heerlijke geur. Hij is lekker zwaar zonder hoofdpijneffect. Hij blijft lang hangen. Heerlijk de patchouli en oranjebloemen. Ik vond dat het hierdoor zwaar en zoetig gemixt overkwam. Het hang ook een beetje er vanaf waar de geur voor gebruikt wordt als je het op huid spuit dan wordt ge geur anders dan dat je hem op de kleding spuit. Ik doe op beide het maakt me niets uit. Ik koop nooit geuren die na vijf seconden spuiten verdwijnen.

Ik ben een super moeilijke persoon als het op geuren aankomt. De meeste geuren in de parfumwinkels vind ik niet echt lekker. De gemiddelde vrouwengeur is super zoet ik ben daar niet dol op, tenzij het gewoon goede ingrediënten kent. Vaak heeft de gemiddelde vrouwengeur dat niet. Ik ben eerder geneigd en vaak doe ik dat ook om mannengeuren te kopen. Die zijn over het algemeen heerlijk zwaar en super lekker. Van Yves Saint Laurent weet ik over het algemeen dat ze super vrouwelijke en daarbij over het algemeen heerlijke geuren hebben. Een van de weinige parfummerken overigens. De meeste zijn net iets te zoet. Deze juist niet.

bl

Een van de ingrediënten is ook koffie, koffieliefhebber ben ik niet in het echt. Daar weerhield me niet om deze geur alsnog te proberen. De koffie- ingrediënt domineert de geur absoluut niet. Dit maakt de geur juist lekkerder. Ik heb een zwak voor patchouli. Waar ook patchouli in zit dat geurtje wordt mijn ideale en favoriete geur. Het  heeft gewoon iets lekkers. Ik ben er in ieder geval verslaafd aan. Deze geur bevat patchouli, een uitstekende ingrediënt voor een perfecte geur.

 

Verslavende geur:

Deze geur van Yves Saint Lauren black opium is het ideale luchtje voor mensen die van een heerlijke iets zwaardere geur leuk vinden en niets hebben met een lichte geur snel wegvliegende geur. Het is ideaal voor iedere gelegenheid. Je hebt slechts een spuitje nodig en je ruikt echt een prachtige geur.  De geur is zo geweldig dat ik er maar aan wilde blijven ruiken. Ik ga het geurtje toevoegen aan mijn lijstje favoriete geuren ooit gebruikt. Dat is deze geur zeker wel waard. Ik weet zeker dat bijna iedere vrouw dol zal zijn op deze geur. Het is naast een zware geur super vrouwelijk. Werkelijk alles klopt aan deze geur,  de geur inhoud, de flacon en de verpakking. Deze geur bevat de ideale ingrediënten voor een perfecte geur waar iedereen wel verslaafd aan zou kunnen worden.

95CEC6FC-5865-448C-B352-2EB722BFE16B

Verkrijgbaar bij Parfumbys

#samenwerking lees disclaimer 

 

 

 

 

32 thoughts on “Review: Yves Saint Laurent Black Opium eau de Parfum

  1. Ik koop ook bewust geuren die patchouli bevatten. Bedankt voor de tip. YSL parfum ga ik zeker bestellen!

  2. Jouw reviews zijn altijd geweldig. Je beveelt ook altijd goede producten aan. Ik zal zeker deze parfum kopen ik vertrouw het blind.

  3. Ooh dit is echt een van favo’s
    Oranjebloesems zijn zo lekker en deze geur heeft echt dat vleuge mysterie waar ik zo van houd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.