Review: Kneipp man 2 in 1 recharging

Door: Tim

Sinds kort ligt de Kneipp man 2 in 1 recharging (douchegel en shampoo in een) in de winkels. Vandaag ga ik deze douchegel/shampoo reviewen. Lezen jullie mee?

kneipp

Verpakking:

De gel zit in een prachtige bruin-oranje verpakking. Het is super mooi vormgegeven.

Inhoud:

200 ml

Houdbaarheid:

Na openen is deze 3 maanden houdbaar.

Keurmerk:

Vegan.

Beloftes:

Met plantaardige verzorgende formule en natuurlijke essentiële en verzorgende oliën

  • Voorkomt uitdroging van de huid
  • Significant verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen
  • Minimaliseert vochtverlies van de huid

rer

Resultaat:

De meeste lijnen op de Nederlandse markt zijn gericht op vrouwen, natuurlijk begrijpbaar maar wij mannen verdienen ook de hoognodige aandacht. Ik had behoefte aan vegandouchegels de meeste die ik koop zijn super duur. Ik douche iedere dag om nou 14 euro per keer te betalen voor een douchegel die maar maximaal een paar dagen meegaat is me een duur grap. Gelukkig heeft Kneipp een goed alternatief voor slechts 6 euro krijg je een douchegel en shampoo in een. Dat is veel goedkoper dan ik gewend ben. Plus deze kan je dagelijks gebruiken zonder je huid uit te drogen. Niet alle douchegels zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Deze gelukkig wel. De douchegel heeft een flinke inhoud 200 ml. Dit betekent voor mij dat ik hem wel langer dan 2 weken kan gebruiken. Voor 6 euro is dit absoluut goedkoop. De douchegel ruikt heerlijk een beetje naar aftershave en een beetje naar citroen en kokosnoot. Heerlijke ingrediënten voor een douchegel.

knnnn

Deze douchegel maakt zijn beloftes helemaal waar. Ik heb geen uitdrogend gevoel gehad op mijn huid. Hij voelde zacht aan na het douchen. Ik hoefde geen bodylotion te gebruiken, wat ik normaliter doe na iedere douchesessie. Kneipp man 2 in 1 recharing is een heerlijke douchegel. Ik zou hem zeker aanraden aan iedereen.

Verkrijgbaar bij Etos.

#samenwerking lees disclaimer

 

Willen jullie in contact komen met de redactie? Mail dan naar beautyandbooksmagazine (@) gmail.com

8 thoughts on “Review: Kneipp man 2 in 1 recharging

  1. Bizar dat de producten voor mannen een stuk duurder zijn, mijn vriend pakt altijd gewoon de dingen die ik heb staan en gebruikt niks speciaal voor mannen. Wel een mooie verpakking en fijn dat er zo ook aan de man wordt gedacht.

  2. Mijn man vond hem ook echt heerlijk voor onder de douche en ik vind hem ook wel erg lekker ruiken! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.