Huidverzorging voor de man

Van solobiomooi.nl mochten we producten uitkiezen. Wij kozen voor huidverzorgingsproducten voor de man van Benecos. Die gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

product

De producten die we kozen zijn:

Benecos For Men Only Shaving Brush scheerkwast

Benecos For Men Only Vegan Shaving Cream

Benecos For Men Only Face en Aftershave Balm

Verpakkingen:

De verpakkingen zijn donkerblauw super mooi vormgegeven.

Keurmerken:

Deze lijn heeft drie keurmerken vegan, bio organic mix, cosmos organic.

Reviews:

Benecos For Men Only Shaving Brush scheerkwast

Een zachte scheerkwast/brush nodig? Vergeet deze zeker niet. Een ideale scheerkwast. Een zachte scheerkwast is dit. De haren voelen prettig aan. Hij is ook nog eens vegan. Voor de mensen met een gevoelige huid voelen met mij mee als ze gaan scheren en een harde brush en niet vegan brush gebruiken. De haren op een scheerkwast kunnen irriteren. Ook is het voor sommige mannen vanuit een gelovig aspect belangrijk om te weten welke type hare er in een brush zitten. Gelukkig hoef je het hier niet na te gaan. Geen dierlijke haren hier lekker veganhaartjes. Ik heb hier erg goed mee kunnen scheren. Het voelde prettig aan. De onderkant was lekker stevig. Ik kon de kwast gemakkelijk vast houden. Een prettige me momentje met de scheerkwast beleef je zeker wel.

scheer

Gebruiksaanwijzing:

Bovochtig de scheerkwast met water voor elke toepassing.  Klop het scheerschuim in een kom of in de hand en braneg het aan op het gezicht. Gun je zelf zo een prettige vegan scheerkwast. Hij is ook echt supergoedkoop maar slecht s6,99/ Het is het helemaal waard. Meestal zijn veganproducten duur. Benecos bewijst dat je ook betaalbare scheerlijn kunt produceren.

Benecos For Men Only Vegan Shaving Cream:

Ik maak me er helaas schuldig aan door heel wild en snel te scheren. Plus vaak pak gewoon maar een scheercrème die gewoon goedkoop is en eigenlijk de huid mogelijk irriteert. Dit resulteert in wondjes op mijn gezicht. Vaak  irriteren de meeste shavingcreams mij. Ook krijg ik er wondjes door. Los van het feit dat heel snel scheer. De wondjes prikken. Deze niet. De vegan shaving cream van Benecos is super zacht en zorgt ervoor dat de gevoelige huid gekalmeerd wordt. Dit komt door aloe vera dat er in zit. Dit kalmeert te huid ook wordt je huid lekker zacht. Plus hydratereert. Heerlijk dat deze vegan is. De gevoelige huid heeft hier baat bij. Er zitten geen parabenen en minerale oliën in . Ik ben daar ook niet zo een fan van. Ik merk dat dit soort stoffen mijn huid extra irriteren en ik nog meer wondjes krijg. Deze scheercrème kun je nat maken en dan daarmee scheren. Wat heerlijk was dit.

soft

Gebruiksaanwijzing:

Doe een kleine hoeveelheid scheerschuim in de palm van je hand, meng met een beetje water en draai met je scheerkwast de kwast in de scheerschuim om een ​​schuim te creëren. Borstel met het scheerkwastje de ingezeepte scheerschuim in je gezichtshuid. Met een scheermes scheer je het haar in de groeirichting. Spoel af met warm water.

Wat een heerlijke scheerschuim was dit. Een van de beste ooit gebruikt. Verwen jezelf met deze scheercrème .

Benecos For Men Only Face en Aftershave Balm:

Na het scheren wil iedere man zichzelf een extra verwennen door de face and after shave balm. De Face and Aftershave Balm van Benecos is super fijn. Soms krijg je wondjes die kun je hier makkelijk mee kamleren. Soms is het om de huid dat na het scheren geïrriteerd wordt te kalmeren. Deze aftershave balm was super fijn voor mijn huid. Het zorgde ervoor dat mijn huid hydrateerde. Ik heb een super droge huid. Ook kunnen wondjes extra geïrriteerd raken door sommige aftershave balms. Deze zorgt ervoor dat de huid gekalmeerd werd zonder het te irriteren. Super fijne after shave balm.

sooth
Gebruiksaanwijzing:

Breng de Benecos for Men Face & After Shave Balm aan en masseer zachtjes in de huid. Kan gebruikt worden na het scheren of als vochtinbrengende crème.

Resultaat:

Wat een fijne lijn van Benecos. Lekker betaalbaar en heerlijk om jezelf een verwenmomentje te gunnen. Iedere man zal hier vast dol op zijn. Ik ben erg tevreden en superlovend over deze lijn. Ik vind hem echt onmisbaar. Aanbevelenswaardig voor iedereen.

s

Verkrijgbaar bij Solobiomooi.nl

14 thoughts on “Huidverzorging voor de man

  1. Ik ken dit merk niet, mijn man gebruikt eigenlijk al jaren dezelfde scheergel en after shave al zal hij er geen problemen mee hebben als ik eens met wat anders aan zou komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.