Castlefest Kronieken 3 Broeders door de tijd

Bij uitgeverij  Macc is het boek Castlefest Kronieken 3 Broeders door de tijd verschenen. Een fantasieboek  geschreven door Theo Barkel.

Castlefest Kronieken 3 Broeders door de tijd - Theo Barkel.jpg

De manipulaties van de tijdsdemon Azoëllos blijken veel verder te gaan dan iedereen oorspronkelijk aannam. Journalist Willem van Straeten, die de strijd aanbond met de machtige tijdsdemon, bleek al eerder het slachtoffer te zijn van zijn manipulaties, maar kon zich hier niets meer van herinneren. Nu krijgt Willem zijn geheugen langzaam maar zeker weer terug, maar is dat nog wel op tijd of zijn de manipulaties al te ver gevorderd en is Azoëllos te machtig? Afgesneden van al zijn vrienden lijkt Willem de klus alleen te moeten klaren, maar hulp komt uit een onverwachte hoek. Ondertussen krijgen bizarre gebeurtenissen ook nu weer het Castlefest in zijn greep. Vreemde wezens duiken op en zaaien verwarring, realiteit en fantasie lijken in een gordiaanse knoop te zitten. Castlefest, waar de realiteit fantasie wordt…

“Ik heb de waardige opvolger van Terry Pratchett gezien, onze eigen Theo Barkel.’ Edmond van Loosen “Een echte must read voor liefhebbers van fantasy en Castlefest”, Bangersisters.nl

“Castlefest Kronieken is een geweldig boek. Een echte aanrader”, André Koolen, programmamaker en presentator van Radio West.

Theo Barkel.jpg

Theo Barkel is al vele jaren actief in de boekenwereld. Naast de horrorserie Shadajaël zijn verschillende van zijn korte verhalen gepubliceerd. Naar aanleiding van zijn fantasyroman Het Chagrijnige Slagzwaard is hij zelfs vergeleken met Terry Pratchett. Tevens is hij jarenlang hoofdredacteur geweest van SF-Terra, één van de oudste SF en Fantasy tijdschriften in Nederland.

Verkrijgbaar bij Uitgeverij Macc.

 

3 gedachten over “Castlefest Kronieken 3 Broeders door de tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.