OGX bamboo fiber full collectie review

OGX presenteert body +bamboo fiber full collectie. Deze collectie zorgt voor voller volumineus haar met een gezonde uitstraling. We gaan vandaag de shampoo en de conditioner reviewen.

 

OGX Bamboo (1)

OGX Strenght & Body + bamboo Fiber- Full Shampoo en de Strenght & Body + bamboo Fiber- Full conditioner bevat de vezels van de bamboeplant deze zorgt voor meer volume in het haar en ook krijg je er dikkere lokken van. Fris groen en kruiden zijn een van de ingrediënten van deze prachtige lijn.

Verpakking:

Twee dikke groene potten.

Inhoud:

385 ml.

Resultaat:

Ik heb zelf dun, vettig en stijl haar dat lijkt dan oogt mijn haar extra dun. Voor mij is het zeker handig om voller haar te hebben zonder dat het al te vet wordt. Dat oogt dan niet mooi als je al vettig haar hebt. Bij de meeste shampoos/conditioners heb ik last van een jeukend hoofdhuid. Ook maak ik vaak genoeg mee dat mijn haar te zwaar wordt tijdens het wassen. Gelukkig is deze lijn niet zo. Wat een heerlijke lijn zeg. De shampoo en conditoner ruiken erg lekker. Ik ben dol op bamboe. Het werkt altijd zo fijn voor mij. Ik had een lekker gevoel tijdens het wassen. Mijn hoofd voelde lekker koeltjes aan. Vaak heb ik een hitte gevoel op mijn hoofd door bepaalde shampoo’s/conditioners. Na het wassen met deze prachtige lijn werd mijn haar makkelijk doorkambaar en zag ik zeker veel volume. Ik douche dagelijks voor mij is het fijn om een zuinige shampoo/conditioner te gebruiken. Deze shampoo/conditioner zijn erg zuinig in gebruik. Ik had slechts een klein beetje nodig en had het gevoel genoeg te hebben. Ik ben zo blij met deze lijn. Hij maakt zijn belofte zeker helemaal waar. Dit gaat mijn vaste lijn worden. Ik ben erg tevreden met deze lijn. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

De collectie:

Strenght & Body + bamboo Fiber- Full Shampoo

Strenght & Body + bamboo Fiber- Full conditioner

Strenght & Body + bamboo Fiber- Full Thickening Root Booster

Verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, DA, DIO.

 

 

 

 

11 thoughts on “OGX bamboo fiber full collectie review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.