CLOSED Megabirthday giveaway deel 20 : Jij bent van ons 5x

Vandaag verloten we het boek jij bent van ons van Herry Vos. We mogen maar liefst 5 exemplaren weggeven. Lezen jullie mee hoe jullie kans maken?

Over het boek:

De verhalen die overlevers van georganiseerd sadistisch misbruik mij vertellen. De auteur werkt samen met twee overlevers. Daarnaast put hij uit zijn geheugen – hij sprak meer overlevers en ook therapeuten. Opnieuw – zoals ook in het boek ‘Als zwijgen mag’ – een fictief verhaal, maar geheel berustend op ware verhalen. Schokkende verhalen, maar verhalen die te vaak worden omzeild, worden weggezet als ontsproten aan fantasie of een zieke geest. Te extreem om waar te kunnen zijn. En toch bestaat het, toch is het de dagelijkse realiteit van een onbekend aantal kleine en grotere kinderen, pubers en volwassenen. Het zijn verhalen die verteld moeten worden.

Welke producten worden verloot?

-5 exemplaren van het boek jij bent van ons

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adres  ovv winactie Jij bent van ons naar beautyandbooksmagazine (@) gmail.com

Optioneelꓽ

-Wie onze Instagrampagina, Facebookpagina of Tiktokpagina volgt krijgt een extra lootje

-Reglementꓽ

Een product/boek  per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book of een product hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers of andere organisaties om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 1 mei 2023.

heel veel succes iedereen 

Graag willen we  Herry Vos hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze boeken.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

 

 

29 gedachten over “CLOSED Megabirthday giveaway deel 20 : Jij bent van ons 5x

 1. Ik vind dit als een heel heftig boek klinken en dat zie je ook wel terug aan de cover. Hoe interessant het ook zal zijn, ik sla even over. Genoeg belangstelling zie ik hierboven. Ik denk dat ik het liever nu bij de boeken over Nederlands-Indië houd en die zijn ook heel erg heftig trouwens (zoek maar eens naar boeken van Reggie Baay, zoals ‘Het kind met de Japanse ogen’.

 2. Klinkt als een intens boek, maar wel reuze interessant. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal van deze mensen.

  Ik volg jullie op insta : chey_onabudget

  Gr,

  Cheyenne

 3. ik volg jullie op alle socials.. ben heel blij met de lange verjaardag. Complimenten voor de verzameling weggeefacties.. ik doe ook mee met -Je bent van ons- van Herry Vos.. heftig verhaal

 4. Lijkt me een zeer indrukwekkend boek. Met verhalen die mij vermoedelijk lang bij blijven. Doe daarom ook zeer graag mee.
  Volg op Instagram en op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.