Review: Viktor & Rolf Flowerbomb eau de parfum

Een vleugje patchouli, jasmijn en freesia bevat het nieuwste geurtje van Viktor en Rolf Genaamd Flowerbomb. Dit geurtje van ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

 

Model:

Het gezicht van deze geur is  Emily Ratajskowski.

Verpakking:

De geur zit in een prachtige roze verpakking. Je ziet dat er veel moeite is gedaan om de verpakking te ontwerpen. We zien 5 zwarte strepen op de verpakking met de titel van de geuren op de strepen en in het midden een zwarte bloem met afkortingen van de geur v & r. Wauw wat een prachtige verpakking. Alleen als de verpakking is mooi vormgegeven.

Flacon:

De flacon zit in een transparante verpakking en een grijze dop. In het midden zien we de titel van de geur staan op een grijze blok. Aan de zijkant van de geur zien we een zwarte bloem. Wow de flacon is ook echt super mooi. Ik ben heel erg verliefd! De naam van de geur is te danken aan de 1000 bloemen explosie voor de ambergeuren die deze parfum bevat.

Noten:

Inhoud:

100 ml het is ook verkrijgbaar in de volgende formaten 30 ml, 50 ml, 90 ml. Refill is ook beschikbaar.

 

Geurtype:
Zoet.

Makers:

Dominique Ropion is de maker van deze parfum.

Favoriet: 

Viktor en Rolf is een van mijn favoriete merken. Als een geurtje van je favoriete merk op de deurmat ploft dan maak je er zeker een feestje van. Dat was hier ook het geval. Ik deed een vreugdedans toen het geurtje op de deurmat plofte. Met veel blijdschap maakte ik het geurtje open en moest ik hem meteen ruiken. Bij de eerste spuit was ik verkocht. Wat een super lekker geurtje was het. Ik ben meestal geen voorstander van lichte geuren en vrouwengeuren tenzij ze echt lekker zijn en lang blijven hangen. Flowerbomb is daar typisch een goede voorbeeld van. Een heerlijke zoete geur met een vleugje freesia, vanille en patchouli. Wow wat een heerlijke combinatie. Ik heb een zwak voor patchouli. Patchouli domineert de geur niet. De geur heeft ook een prachtige verpakking naast het feit dat het heerlijk ruikt. De geur staat voor vrouwelijkheid en feministen. Nou ik ben sowieso al verkocht.

Feiten:

Sinds de lancering, achttien jaar geleden, is flowerbomb een wereldwijde bestseller gebleven en staat sinds 2005 in de Top 10 damesgeuren in de Verenigde Staten; en in de top 15 van damesgeuren in het Verenigd Koninkrijk.

Flowerbomb:

Middelzoet is wat je ruikt als je deze sprayt. Topnoten zijn freesia en centifoliraroos, hartnoten absolue van sambacjasmijn, osmanthus. Basisnoot is patchoeli. De lucht blijft de hele dag hangen. Je hebt slechts een spray nodig. Long lasting noemen we de geur zeker wel. Net zo prachtig als de verpakking is dit geurtje. Een goede kwaliteitsgeur. Je krijgt waar voor je geld met deze natuurlijke geur. Slechts een spuitje heb je nodig en de vonken slaan over. Ik had ook niets anders verwacht. Dit geurtje is heerlijk. Een geur naar iedereens hart. Iedere vrouw zou hier dol op kunnen zijn.

Hij is zuinig in gebruik. Ik heb een spuitje gespoten en ik heb er echt de hele dag mee gedaan. Dat kan ik niet over veel andere geuren zeggen, zeker niet als het een bloemige ondertoon heeft. Het luchtje heeft een feministische basis, goed voor de feministen onder ons. Ik ben er ook eentje. De geur is heerlijk. Er zijn weinig geuren die mijn hart meteen stelen. Dit is een van het geurtje. Dit is een geurtje dat ik gewoon iedere dag zou dragen en ik het liefst geen andere meer zou willen. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

Meesterwerk:

Het luchtje is een ware meesterwerk. Dat je met deze topnoten een geur voor elkaar kunt krijgen bewijst maar weer dat de makers origineel zijn. Dit is het type geurtje dat iedere vouw op haar geurenplankje moet hebben. Heerlijk voor een avondje uit of gewoon lekker naar je werk. Het geurtje is tijdloos en breed inzetbaar. Zeker een aanrader voor iedereen.

Verkrijgbaar bij ICI Paris NL/BE, Douglas, bol.com en andere parfumerieën.  

#samenwerking 

 

7 thoughts on “Review: Viktor & Rolf Flowerbomb eau de parfum

  1. Ik ben dol op dit parfum. De dag na de lancering ben ik speciaal naar de Bijenkorf Amsterdam gereist speciaal voor dit parfum. Toen der tijd was deze exclusief te koop in Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.