Megabirthday giveaway part 11: Leven met beperkingen 3x

Het verjaardagsfeestje gaat nog steeds door tot en met maart zelfs. Vandaag mogen we in samenwerking met Frans Claessens 3  exemplaren van het boek Leven met beperkingen verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt…

 

Wat wordt er verloot?

-3x boeken leven met beperkingen lees hier de recensie

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail ovv winactie leven met beperkingen beautyandbooksmagazine (@)gmail.com 

Optioneel:

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Reglement:

Een boek per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 25 april 2023.

heel veel succes iedereen 

 

Graag willen we de auteur hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van boeken voor deze winactie.

 

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways tot en met volgende maand niet alleen van boeken maar ook voor beauty, speelgoed en fashion. Houdt deze blog in de gaten.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

Er komen nog meer winacties aan. Omdat deze maand korter was hebben we de winacties moeten verdelen daarom komen er ook in maart winacties. 

 

 

 

18 thoughts on “Megabirthday giveaway part 11: Leven met beperkingen 3x

  1. Lijkt mij een erg indrukwekkend boek. Wat betekent leven van een spasme voor jezelf maar ook de mensen om je heen. En hoe haal je nog betekenis uit het leven. Zou het graag lezen!

  2. .. indrukwekkend boek.. hoe Frans -zelf levend met een spasme- dit boek over Josef heeft geschreven.. Zou boek graag willen winnen.. Ben benieuwd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.