Winactie: Ik vertrouw je tot vandaag 1x

Van Avenir publishing mogen we 1x een exemplaar van ik vertrouw je tot vandaag verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt……

 

 

 

 

 

 

 

 

Over het boek:

De vader van Joyce werd geplaagd door herbelevingen uit zijn oorlogsverleden en verkoos uiteindelijk de dood boven het leven. Na de euthanasie van haar vader werd Joyce overspoeld door angst- en schuldgevoelens, en zij besloot het leven van haar vader in kaart te brengen door op onderzoek uit te gaan naar de gebeurtenissen uit zijn verleden.
Het heeft geresulteerd in een hartverscheurende vertelling over de onthutsende en gruwelijke momenten die de vader van Joyce beleefde in oorlogstijd, en over hoe dit doorwerkte in zijn verdere leven en dus ook in de relatie met zijn dochter Joyce.
Ik vertrouw je tot vandaag is een meeslepend boek over wat een oorlog allemaal teweeg kan brengen, ook nadat de vrede weer lijkt te zijn teruggekeerd.

Over de auteur:

Joyce de Bos werd in 1956 geboren in Den Haag, maar heeft een groot deel van haar leven gewoond in Rotterdam. Zij werkte als maatschappelijk werkster en lerares maatschappijleer, de laatste jaren heeft zij zich gewijd aan de soms kafkaiaanse zoektocht naar de gebeurtenissen uit haar vaders verleden, waar ze Ik vertrouw je tot vandaag over schreef. Ze denkt erover om ook over de bizarre zoektocht een boek te gaan schrijven.

Auteur: Joyce de Bos

ISBN: 978 90 831 1899 4

 

Wat wordt er verloot?

-1x ik vertrouw je tot vandaag

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adresgegevens naar naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie avenir publishing

 

-Reglement:

Een pakket per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 1 juni 2022.

 

Comments zijn niet meteen zichtbaar vanwege ontspamming. We doen ons uiterste best om iedere dag te ontspammen.

heel veel succes iedereen 

54 thoughts on “Winactie: Ik vertrouw je tot vandaag 1x

 1. Oorlog is meestal een ontzettend tragisch onderwerp om over te schrijven, vooral als de belevenissen in je eigen familie hebben plaatsgevonden. Kan uiteraard ook een manier zijn om het een plek te geven. Zou dit boek graag willen lezen.

 2. Heel bijzonder om zo ook mee te lezen over leven van haar vader dus maak graag kansje om dit mooie en waardevolle boek te mogen lezen.

 3. Graag zou een kans maken op dit boek, al die gebeurtenissen wat ik zoveel terug zag bij cliënten. Door het boek zou ik er nog meer van kunnen begrijpen.

 4. Na het lezen van het leesfragment ben ik zeer benieuwd naar gans het verhaal.
  Het zou heel leuk zijn dit boek te mogen winnen 🍀🙏

  • Oorlog verwoest ook leven van mensen nadat de oorlog voorbij is dat blijkt weer uit dit boek dat ik graag wil lezen

 5. Ik doe graag mee , ben heel benieuwd naar dit boek .
  Ook ivm met me werk , thuiszorg , zeer leerzaam denk ik

 6. Ik doe mee voor het boek. Of altijd alles bekend moet worden is de vraag. Soms zijn de beslissingen te belastend en is het leven makkelijker als het in een hokje ver weg in het brein weggestopt blijft.

 7. Helaas hebben wij ervaring met een partner – vader van mijn kinderen en zijn wij daar ook ‘ slachtoffer ‘ van
  Toch zou ik het graag lezen en ook voor mijn puber kinderen ( nu of later laten lezen )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.