Mijn glittertattoo kitten: VTech Ruby review

Glitters en knuffels vinden kinderen allemaal erg leuk. Dat is precies wat VTech dacht toen zij de Ruby glittertattoo kitten ging ontwerpen. Wij gaan Ruby de glittertattoo kitten reviewen. Lezen jullie mee????

Schattig

Een kat is echt super schattig om te hebben. Deze kitten is veel te schattig. Als je er naar kijkt wordt je verliefd. Alle drie jarig kinderen zijn gek op dit speeltje. Een kat is bijzonder. Deze kat zingt, maakt geluiden en is erg leuk! Een interactieve kat. Spelenderwijs maken kinderen kennis met deze sprekende kat. Hij is super mooi vormgegeven. Een mooie kitten.

Toen Ruby hier op de redactie aankwam ontstond er een kleine ruzie over wie deze kat als eerst mocht aaien en ermee spelen. Hier op de redactie hebben we ook een Ruby. Super leuk om je naamgenoot te zien in een kittenvorm. Heel leuk bedacht een kitten die zingt, stempelt en spreekt. Super leuke bezigheid. Tegenwoordig zijn kinderen teveel bezig met iPads maar zo een leuke en schattige uitvinding botst absoluut niet tegen een ipad op. Een computer is echt niet meer belangrijk. Dat merkten we hier op de redactie ook. Toen deze hier aankwam sprongen alle kinderen op en zij waren hun iPad vergeten. Kinderen moeten weer spelen met speelgoed. Dat is VTech zeker goed gelukt met deze kitten. Ze hebben echt een om de beurt super lang gespeeld met deze schattige kitten.

Gouden uitvinding:

Een kitten die spreek, lidjes zingt en praat wat wil een kind nog meer? Alles wat VTech op de markt brengt verander in goud. Wij begrijpen wel waarom. Het is ontzettend schattig. Leerzaam en super mooi ontwikkeld. Kinderen worden slimmer door VTech speelgoed. Hier op de redactie waren ze helemaal weg van Ruby.

Het is goed voor het brein van een kind om te spelen met speelgoed. Ruby is niet zomaar een kitten, maar een kitten dat een glittertattoo heeft op haar armbandje. Als je haar pootjes afstempelt zie je een mooie afdruk. Als je op haar buikje drukt gaat ze miauwen. We volwassenen waren ook super grote fan van Ruby naast de kinderen. Heel veel speelplezier voor kinderen. Een van de schattigste kitten ooit gezien. Zij heeft een ereplek gekregen op de redactie. Zeker aanbevelenswaardig voor iedere kind! Ze zullen er vast dol op zijn net als alle kinderen hier op de redactie.

Verkrijgbaar bij Dreamland, Lobbes.nl, Decadeauwinkel, bol.com

 

#samenwerking

9 gedachten over “Mijn glittertattoo kitten: VTech Ruby review

  1. Wat een leuke interactieve poes, ik had vroeger een hond aan een riem, de knuffel kon toen nog niks alleen lopen. Ik was er zo blij mee.

  2. Kan mij er wel een voorstelling bij maken hoe dat er bij jullie op de redactie aan toe ging hahaha. als klein kind is dit toch super schattig?? Doet mij denken aan de Furby’s die toen ter tijd ook iedereen wilde hebben. Beest koste een kapitaal. Dat dan weer wel. Maar blij dat de ” kids” er mee waren. Het werd overigens minder leuk toen de Furby in kwestie uit zich zelf begon te praten en bewegen, terwijl hij al even in de kast lag. Ik weet niet hoe dat met deze interactieve kat zit… Maar je schrikt dan toch wel even hoor (ook als ouder…)

  3. Niet meer echt iets voor mijn leeftijd, maar ik vind hem wel ontzettend schattig eruit zien! Momenteel houd ik het bij mijn 5 eigen katten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.