4 goede Bulletjournals webshops

De laatste tijd is iedereen wel erg druk bezig, met name nu er meer werk is. Wij hebben het ook erg druk. Een handige planner is een bullet journal. Soms hebben we geen idee meer wat we moesten doen want is gewoon veel te veel. Een bullet journal kan een uitkomst bieden. Lezen jullie mee welke bullet journals wij goed vinden??

 

#1 Bullet journals van Bulletjournalkopen.nl

Als je echt opzoek bent naar een antieke en kwaltatieve bullet journals dan ben je bij bulletjournalkopen.nl echt aan het juiste adres. Zij hebben 48 bullet journalist. Keuze genoeg dus. Ons oog viel meteen op een aantal bullet journals: My bullet journal Vintage Versace, My bullet journal Japan, My rainbow Bullet Journal & My Bible journal klassiek. Omdat we gelovig zijn kijken we zeker naar het laatste alhoewel niet iedereen christen is hier, vonden we het alsnog leuk. We wisten niet eens dat er een Bibel journal bestond.

 

 

#2 Bullet journal van Hema

Hema, daar komen we heel vaak. Ze hebben echt veel goede schoolspullen en dat betekent een goede planning hebben. Een goede planning krijg je echt door een bullet journal. De Hema heeft er momenteel 5 eentje met een panda, bullet journal bladere, bullet journal zebra, bullet journal a5 in het blauw, een bullet journal a5 met verschillende kleuren cirkels.  Je kunt er foto’s in plakken, aantekeningen maken, to-do list maken. Over een to-do list gesproken dat hebben we zeker wel nodig gehad. We hadden hier veel te doen en heel weinig tijd. Het is a5 formaat en heeft 160 pagainas en dat maar voor 5 euro. Wauw dat is goedkoop. We vonden die met de panda het leukst. Die hebben we natuurlijk wel het meest gebruikt.

 

#3 Bol.com bullet journals

Bol.com heeft ook heel veel prachtige bullet journals. De purpuz planner bijvoorbeeld is echt een hele goed. Wij hadden hem een tijdje geleden ontvangen en uitgebreid getest. A lifetime journal vonden we ook een hele mooie. Het lijkt op een notebook. Kimoni duurzame houten notieboek, dagboek was ook een hele goede.

 

#4 Amazone bullet jounals

Kies je meer voor een startersset wat bullet jounals betreft dan moet je Amazone.nl echt in de gaten houden. Ze hebben daar een premium bullet set met 192 pagina’s. Deze bevat sjablonen en stickers. Wow dat hebben we nog nooit eerder gezien in een bullet journal. Amazone.nl heeft wel meer dan 80 bullet journals. Ons oog viel ook op trendy stuff bullet journal, Bullet journal harry potter en Alice in Wonderland bullet journal. Er waren echt nog veel meer leuke journals, maar het meest complete was toch de startersset hierboven.

 

PSST wat vinden jullie van Bullet journals? Hebben jullie er ook eentje? Zo ja, welke?

 

 

3 thoughts on “4 goede Bulletjournals webshops

  1. onze jongste is hier compleet in doorgeslagen en heeft nu meer dan 123 van die bullet journalls haha. zowel van hema, molesekine en de action

  2. Ik vind ze altijd super leuk, maar gebruik het eigenlijk nooit. Ik schrijf heel veel op de kalender thuis. Wel minder leuk en natuurlijk ook niet echt handig, want dan weet ik de planning niet, maar ik heb bijna geen ruimte in m’n tas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.