Purpuz planner Clen Verheij review  

Opzoek naar een planner die echt uitgebreid is en je hoop geeft? Denk dan zeker aan de Purpuz planner ontworpen door Clen Verheij. Vandaag gaan we deze planner reviewen. Lezen jullie mee?

purpuz

Normaliter kiezen we voor een donkere planner. Voor de verandering wilden we een keertje iets anders. We kozen voor de roze variant. Deze planner is uniek. Ten eerste klein ik zeggen dat dit de meest complete en beste planner is ever. Je leert veel van deze planner. Er komen diverse quotes voor bij. Een aantal kon ik niet vergeten:

“Vanuit strijd ontstaan er alleen maar slachtoffers”

“Lachen kost niets en geluk is gratis”

“Vrijheid is goed, maar vrijblijvendheid minder”

“Het delen van succes is het vermenigvuldigen van geluk”

Onder dieet quote heb je vragen die moet je in je hoofd beantwoorden. Je leert jezelf steeds beter kennen.Onderaan de agenda heb je  een creatieve ruime bepaalt je doel

bbb

Je leert jezelf echt heel goed kennen na gebruik van deze planner. Naast het feit dat dit een agenda is, is het een levensplanner. Deze planner laat zien dat je erg belangrijk bent. Wat we in het dagelijks leven nogal vergeten. We denken nooit aan onszelf maar telkens aan anderen. Ik heb dat zeker ook. Deze planner is zeer goed en zeker een aanrader voor iedereen. Iedere mens en met name een student moet deze planner in bezit hebben. Heel handig voor alle colleges en je huiswerk op te schrijven. Hiernaast ben je niet alleen maar met je eigen werk bezig maar ook met jezelf. Iets wat je als student vaak vergeet. Deze agenda is ook heel erg handig op kantoor. Tussen alle drukke afspraken door met clienten en of klanten is het belangrijk om een zelffocus te hebben. Daar biedt deze planner uitstekende  houvast aan.

IMG-20191108-WA0005 (1)

 

Wat en prachtig planner. Hij is super geweldig. Het is een lifecoach en planner ineen. Vergeet je echte lifecoach en psycholoog  deze agenda vertelt je hoe je je moet voelen en hierdoor keer je jezelf beter kennen. Het is een. Agenda. Een van de beste ever. Heel handig hij is op overzichtelijk. Het lijkt ook op een dagboek. Super fijne planner. Ik ben. Hier helemaal tevreden mee. Deze purpuz agenda kost 40 euro alle geld waard. Kwalitatief en super fijne en de beste agenda ever. Zeker een aanrader voor iedereen. De meest complete en beste planner en agenda ooit gehad.

jjj

Verkrijgbaar bij bol.com

 

#samenwerking lees disclaimer 

 

7 thoughts on “Purpuz planner Clen Verheij review  

  1. Ik zweer zelf bij mijn Milly Pie-planner, al heb ik over deze ook positieve verhalen gehoord. Ik vind het zelf handig als iets in een ringband zit. En sowieso heb ik ‘mijn’ planner alweer een jaar of drie. Een planner is erg fijn in zijn algemeenheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.