7 tips om je droombadkamer samen te stellen

Ik ben onlangs verhuisd en heb inspiratie opgedaan op diverse sites om mijn droombadkamer samen te stellen. Lezen jullie mee welke badkamer ik heb samengesteld?

Deze dingen zijn echt onmisbaar in een badkamer:

#1 verlichting

#2 douchecabine

#3 wastafel

#4 kraan

#5 kast

#6 vloertegels

#7 toilet

 

#1 verlichting

Als allereerst vind ik de verlichting in een douche erg belangrijk. Het moet niet te donker en niet te fel zijn in een badkamer. Ik krijg dan duizeligheid. Ik ben dol op warm witte kleur. Spiegelverlichting is belangrijk. Niet te gelig. Te gelig zorgt voor een hoofdpijneffect. De Inbouwspot Häsler Toscana Incl. Fase Aansnijding Dimbaar 9.2 cm 4 Watt Warm Wit RVS Wit set is een aanrader. Deze verlichting is dimbaar, dit wil zeggen minder fel te maken als het nodig is. Dit is een prettige verlichting voor de badkamer.  Het is een kwalitatieve verlichting en zeker niet duur je telt er momenteel 53,35 voor neer want hij is in de aanbieding. Zeker een aanrader.

 

#2: douchecabine

In een badkamer hoort een douche. Ik ben een voorstander van een douchecabine. Mijn keuze viel dan ook op de douchecabine van Lacus Torcello van 110 cm. Het bevat helder glas met schuifdeur aluminium profiel chroom met 2 zijwanden. De kleur is helder. Ik vind het ook passen bij de rest van het interieur. Ik ben niet gek op verschillende kleurtjes in de kamers en badkamers. Het moet wel een beetje een match hebben.

#3 wastafel

Een wastafel is erg belangrijk. Meestal zijn ze al geïnstalleerd door bedrijven. Koop je zelf een woning dan zul je toch echt zelf je wastafel moeten ontwerpen. Een goede inspiratie is de natuursteenfontein van  badkamerdepot.be.

#4 kraan

Een moderne kraan is echt mijn type kraan. Ik wil een kraan die kan draaien, zodat je alle hoeken van een wastafel kunt schoonmaken. Je hoeft dan niet ouderwets te spetteren met water in alle hoeken wat resulteert in troep.

#5 kast

Wij vrouwen hebben veel spullen zoals shampoo, conditioners maskers, scrubs etc. Deze moeten we allemaal kwijt. Als je een mooie en bijpassende kast hebt dan zijn we helemaal tevreden.

#6 vloertegels

Bij vloertegels vind ik het belangrijk dat deze niet gauw nat worden. Gecombineerd met een douchecabine zal dit niet het geval zijn. Een hoogglans witte vloertegels hebben altijd mijn voorkeur gehad.

#7 toilet

Een witte toilet en hooglanse witte toilet is de beste keuze. De wastafel en het toilet moeten dezelfde kleur hebben. Zo heb je een mooie badkamer.

Psst  verlichting vind ik het belangrijkste in een badkamer. Wat heeft jouw voorkeur? Hoe ziet jouw badkamer eruit??

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.