Top 4 lingerie voor als je gaat trouwen en of samenwonen

Vandaag geven we tips over lingerie. Onze top 4. Lezen jullie mee??

Lingeriekeuze:

Lingerie je hebt ze in soorten, maten, kleuren enzovoorts. Welke past het beste bij gelegenheid zeker als je gaat trouwen en of samenwonen. Tja dat was voor mij lastig toen ik ging onlangs ging trouwen. Voor de liefhebbers ik ben bijna een maand getrouwd. Ik zag door de bomen het bos niet meer welke lingerie ik moest kiezen. Ik geef vandaag mijn top 4 tips.

 

#1 push up

Les nummer 1 is om van je lijf te houden wie niet van zichzelf houdt kan niet van een ander houden heeft iemand me ooit verteld. Ongeacht welke cupmaat of lijf je hebt je moet er trots op zijn. Bodypositivity kan geen kwaad. Als je gaat trouwen/samenwonen is een push up bh erg fijn. De man die vind dat erg mooi. Natuurlijk is niet iedere man hetzelfde maar ik praat nu over het algemeen. Deze petite fleur push –up bh is echt heel sexy. Als je de man niet zo heel lang kent dan is het zeker een idee om zoiets voor het eerst te doen. Ken je de man wat langer dan kun je kiezen voor de LASCANA push up bh.

Deze is iets meer naakt van boven. Ik kan me voorstellen dat je dit niet gauw durft als je de man niet lang kent. Het bezorgt de man een erectie. Ook is de petite fleur push-up in high apex-belijning bh een aanrader.

Deze kan altijd worden gebruikt je hoeft de man niet lang te kennen. Het valt sowieso wel in de smaak. Ik denk dat veel vrouwen dit sowieso zouden aandurven.

 

#2 bralettes

Bralettes zijn ook erg sexy en vallen in de smaak bij mannen. Daarom raad ik de LASCANA Triangel-bh aan. Hij is sexy en het benadrukt de borsten extra. Iets waar mannen van houden.

Ook is de Petit fleur gold set bralette bh van gebloemde iets transparante kant met een tanga een aanrader.

Deze beachwear set  van s.Oliver met steuncups is ook erg sexy en zeker een aanrader. De borsten worden geaccentueerd. Je ziet zo dus meer borst. Heerlijke inkijk heeft de man hierdoor.

 

#3 kant

De meeste mannen zijn gek op kant heb ik me laten vertellen. Ook vinden ze kennelijk een zwarte kleur erg leuk. Deze Petit fleur gold kwart bh met beugel is zeker een aanrader met de bijpassende stringpants.

Vaak rust er op lingerieonderwerp een taboe vanwege culturele achtergronden. Ik wil dat wegnemen want vaak weten met een culturele achtergrond meiden voordat ze gaan trouwen niet eens welke lingerie je moet nemen. Ook wordt dat ze niet verteld en dan sta je er alleen voor. Wat moet je dan kiezen? Het lijkt wel een taboe-onderwerp soms.  Ook de kanten set van Jette Joop is zeker een aanrader. Er zit ook een bijpassende string bij. Super mooi en weer eens iets anders dan een simpele bh.

Ook is de LASCANA jurk een aanrader.

 

#4 korsetten

Dit kan een persoonlijke keuze zijn een korset. Niet iedereen vindt dit leuk maar veel mannen wel. Je kunt het afwisselen in de slaapkamer. Een keertje een korset en een keer lingerie zorgt wel voor heerlijke momenten in de slaapkamer. Even voor de afwisseling. Zeg nu eerlijk iedere keer hetzelfde doen wordt op een gegeven moment erg saai. Maak het spannend. Deze korsetten zou ik aanraden:  de witte Lorenzo lijfje en LASCANA lijfje.  De Lorenzo lijfje is wit en het ziet er spannend uit.

LASCANA lijfje met push/up en opwindend borduursel is ook zeker een aanrader. Het zegt het zelf opwindend. De man raakt daar zeker verliefd op.

Natuurlijk hoef je niet per se lingerie voor de man te kopen. Je kunt ook jezelf een plezier doen. Daar zijn al deze bh´s zeker geschikt voor.

 

Pssst welke lingerie vinden jullie het mooist???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.