Maybelline marvel mascara review

De marvel mascara van Maybelline Express the colossal  ligt al een tijdje in de winkels. Vandaag gaan we deze mascara reviewen. Lezen jullie mee???

 

Over de mascara: 

Het belooft 9 keer meer volume. Bevat meer collageen en is geschikt voor lenzendragers.

Flacon:

De flacon is geel van kleur. Het heeft een marvel logo op de mascaraflacon. Een echte marvelfan zou deze absoluut leuk vinden.

Onze mening: 

De mascara doet wat hij belooft. Echt heel veel volume levert het. Ik heb zelf hele kale wimpers je hebt vaak laag over laag over laag mascara nodig om een gewenste resultaat te krijgen. Ook merk ik dat ik een wimperkrultang nodig heb om mascara wat dikker aan te brengen. Bij deze mascara was dit absoluut niet nodig. Bij de eerste laag dat je aanbracht zag je dat je lichte wimpers ineens in donkere zwarte wimpers veranderden. De volume was ook meteen te zien. Deze mascara klontert niet en lekt niet. Je hebt dat bij veel andere mascara’s die volume beloven dat je dan klontereffect en spinnenpooteffect ziet. Hier niet het geval. De mascara doet wat hij belooft. Heel veel volume.

Ook zie je dat hij echt makkelijk meekrult. Ik heb steile wimpers. Het nadeel hiervan is dat je extreem veel moeite moet doen om de wimpers omhoog te krullen. Hier ging alles gemakkelijk. Ik hoefde ook geen wimperkrultang te gebruiken.

Die heb je hier echt niet nodig. Ik was echt tevreden over het eindresultaat. Ik ben echt een marvelfan eigenlijk is de hele redactie dat. Heel leuk dat Maybelline marvel make-up heeft gemaakt. Dan komen marvel en make-up liefhebbers bij elkaar. De mascara is zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Ik ben helemaal verliefd op deze mascara. Je hoeft nu mijn wimpers niet meer te zoeken. Ze zijn lekker helemaal zwart en bevatten nu heel veel volume.

Verkrijgbaar bij de drogisterij, Kruidvat, Etos e.a. make-up winkels. 

 

#samenwerking 

9 gedachten over “Maybelline marvel mascara review

  1. Wat tof zo met Marvel erop! Klinkt als een fijne mascara en het resultaat is mooi. Gebruik zelf al een paar jaar geen mascara meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.