Babyliss stijltang review

Babyliss komt met een nieuwe stijltang. Die hebben we uitvoerig getest de afgelopen periode. Vandaag gaan deze stijltang reviewen. Lezen jullie mee?

ikk

Typenummer:

ST430E

Kenmerk: 

Keramische platen

Standen:

Deze stijltang heeft 3 standen, 180, 210, 235.

Haartype:

Alle.

Gebruiksaanwijzing:

Bij dun haar 180 graden, 210 voor normaal haar en voor haar met meer volume 235.

Review: 

Ik heb bijna alles van Babyliss. Werkelijk alles wat Babyliss produceert verandert in goud. Ik snap zeker waarom. De tang is erg goed ontworpen. Voor alle onhandige mensen onder ons waaronder ik is deze stijltang nog eens erg veilig samengesteld. Ik heb hier geen handen en of wangen mee verbrand. Wat ik met best veel andere tangen heb meegemaakt. Bij een onoplettenheid tijdens het tangen hoef je je geen zorgen te maken. Gelukkig maar ook. Ik laat ook maar al te vaak mijn stijltang vallen. Gelukkig kan deze tang tegen een stootje. Hij is heel gebleven heb hem per ongeluk twee keer laten vallen.

ikk

Het apparaat is erg geweldig. Je kunt er alle soorten haarstijlen mee maken. Van zeer gladstijl haar tot en met losse waves. Ik heb zelf stijl haar maar mijn dode punten aan de onderkant van mijn haren keren zich naar buiten toe, dat vind ik niet zo netjes dus daarom wil ik dat rechttrekken door mijn puntjes te stijlen nadat ik wat anti hittebescherming heb aangebracht op mijn haren. Het resultaat was geweldig. Prachtig steile punten kreeg ik. Het voordeel van een keramische tang is dat hij je haar niet beschadigd. Ook voel je minder hitte op je haar dan met een niet-keramische tang. Mijn collega met echte prachtige krullen was ook tevreden over het eindresultaat. Wat een prachtige tang. Wij zijn erg tevreden over deze fijne apparaat. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

Wat vinden jullie van deze stijltang??

 In samenwerking met Babyliss!

16 thoughts on “Babyliss stijltang review

  1. Ik steil mijn haren dagelijks. Babyliss is een goed merk. Ik heb deze nog niet in huis. Tijd om deze in huis te halen.
    Xx

  2. Mijn vrouw is Braziliaanse en heeft van nature heel veel krullen. Zij gebruikt de stijltang heel vaak en ze is lovend over Babyliss. Toen ze in het begin in Nederland was kochten we vaak een goedkope en die ging dan ook vaak stuk. Deze die ze nu heeft heeft ze al drie jaar en werkt nog uitstekend.

  3. Ik heb een krultang van Babyliss en daar ben ik erg lovend over! De krullen blijven meestal iets van drie dagen zitten. Ik ben erg benieuwd naar deze stijltang!

  4. Goed om te lezen dat het resultaat zo goed is! Ik denk dat het echt wel verschil kan maken of je een goedkoop ding hebt of een goede van Babyliss. Mijn haar is zo steil dat er niks valt te steilen hahaha, anders zou ik ‘m zeker een keer proberen.

  5. Ik heb een stijl en krul tang maar mijn haar heeft een eigen wil. Ik kan t stijl maken maar na een uur of 2 gaan de punten weer krullen. Dan komen er van die mooie langhangende krullen in.
    En als ik t krullend wil besluit het vaak om snel weer recht te worden aan de bovenkant. Ach we laten t maar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.