Blogtour De Centurion III Owan Drake

Owan Drake stopt met het schrijven van short stories! (Voorlopig althans) Want na de release van zijn derde short story, ofwel bronvertelling vanuit hetzelfde universum als De Zaden der Hoop, zal hij ons zijn dikste boek Ever geven! Dat belooft was, want zijn record zit al over de 500 bladzijdes met De Zaden der Hoop II – Draak des Vuurs.

owan

Maar voordat hij De Zaden der  Hoop IV zal publiceren, hebben we een blogtour in de aanloop naar de release van deze bronvertelling, genaamd De Centurion III. En WAUW, IK SHERRY SPEEL DAAR GEWOON DE HOOFDROL IN! WAUW! WAUW! WAUW! Een fictieve Sherry  (onze redactielid in de hoofdrol) weliswaar, genaamd Serubia Husari, maar dan nog! WAUW!
De blogtour zul je tussen 15 februari en 1 maart kunnen lezen als een blogpost met verzamelrecensies!
Daarna zal hij zich focussen of het schrijven van De Zaden der Hoop IV. Houd tussen 15 februari en 1 maart ons blog in de gaten!
Pssst wat vinden jullie hier van?

18 thoughts on “Blogtour De Centurion III Owan Drake

  1. Ik ben terug van vakantie en ik zie ineens een belangrijke bericht. Onze ster gaat een hoofdrol krijgen in een boek. Hoe krijg je dat voor elkaar. Natuurlijk ga ik dit boek lezen.

  2. 10x een wauw je personage in een boek lijkt me een droom die in vervulling gaat. Kon iemand mij ook een keer in een boek beschrijven.

  3. Wat leuk van de hoofdpersoon! Zelf ben ik meer van de boeken van 200-300 pagina’s, meer is zo lastig met vasthouden 😉 Hahaha Al zijn de verhalen in dikke boeken wel vaak mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.