Boekpresentatie: Door het oog van de naald

Frans Claessen´s nieuwste boek Door het oog van de naald ligt bijna in de winkel. De boekpresentatie vindt op 23 september om 13.30 in Helmond plaats.  Wij zijn erg lovend over het boek. 

Over het boek: 

In nog geen jaar tijd komt Guido twee keer in het ziekenhuis te liggen. Op een donderdagmorgen, omdat hij bij zijn huis over een drempel is gestruikeld, op de stoep is gevallen en een been breekt. Nog geen jaar later op een dinsdagmorgen, doordat Guido thuis een zwaar hartinfarct krijgt en maar net op tijd in het ziekenhuis was, om nog geholpen te kunnen worden. In dit boek beschrijft de auteur dan ook, wat men kan verwachten, als men toch al beperkingen heeft en er zoiets met hem of haar gebeurt. Verder beschrijft de auteur, hoe Guido met deze gebeurtenissen probeert om te gaan. Hij gaat in ieder geval niet bij de pakken neerzitten.

De titel van het boek: ‘Door het oog van de naald’, heeft twee betekenissen, zoals men hierboven kan lezen en het gaat over wat Guido in zo’n korte tijd allemaal heeft meegemaakt. Dit verhaal is vrij uitgebreid beschreven, om te laten zien, wat er daarna allemaal gaat gebeuren. Het is een waargebeurd verhaal, waaruit blijkt dat een leven plotseling ingrijpend kan veranderen. Daarom heeft de auteur op de cover van het boek geprobeerd de betekenis uit te beelden.

Over ‘Door het oog van de naald’ zegt Sehrish Hussain, redactrice van Beauty & Books  Magazine www.beautyandbooksmagazine.nl

Frans Claessens heeft alweer een geweldig boek neergepend. Hij laat mensen zien en voelen hoe ziektes worden beleefd. Dit boek is een meesterwerk en krijgt 5 sterren.

Boekpresentatie:

Op Facebook kunnen jullie je aanmelden voor de boekpresentatie. Deze boekpresentatie vindt plaats op: Van Kinsbergenstraat 1, 5703 BW Helmond, Nederland,

PSSST zijn jullie ook bij de boekpresentatie aanwezig??

 

Bekijk ook onze tiktokpagina.

One thought on “Boekpresentatie: Door het oog van de naald

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.