Boekreviews: Yoursurprise.nl

Kennen jullie Yourspurprise al? Wij wel ze hebben echt een leuk assortiment. Vandaag gaan we een aantal items reviewen. Lezen jullie mee??

unnamed (2)

Ik heb drie boekjes gehad van Yoursurprise om te lezen. Het gaat om de volgende boeken:

-Esther Verhoef

-bumba boek

– lieve papa

Boeklover

De mensen die me langer volgen weten dat ik van lezen houd. Ik ben zo gek op lezen dat ik veel boeken in mijn bezit heb zowel gekocht als gekregen en ik een bibliotheek in mijn huis en zowel mijn kelder heb. Binnenkort ga ik een woning kopen en dan kan ik mijn eigen ander grote variant bibliotheek beginnen. In de categorie boeken heeft Yoursurprise.nl superveel leuke dingen. Eigenlijk is de hele site geweldig. Nou houd ik super veel van boeken dus deze samenwerking ging hierover. Het is bijna Vaderdag wat is er nu leuker dan je eigen vader in een boekje te verwerken met zijn naam en functie en je eigen naam. Ook is er niets leukers dan jezelf de hoofdrol in een ander beroemd boek te laten spelen. Wauw dat kan gewoon niet beter.

Bumba boek

Hier op de redactie houden de kindjes van Bumba. Ze dansen volop met Bumba op Youtube. Deze Bumba hocus pocus boek was helemaal te personaliseren op naam van het kindje. We kozen voor het jongste kind op de redactie Safa. Super leuk om te zien dat je het boek kon personaliseren op naam. Zo raakt het kind nog meer betrokken bij het verhaal tijdens het voorlezen.

b

De inhoud was super leuk. Het verhaal is goed. De kinderen hier waren dol op dit boek. Safa zelf was helemaal blij met dit boek. Er zitten twee verhalen in het boek. Het eerste verhaal gaat over de papegaai en het tweede verhaal over hocus pocus.

ol

Het boek is supermooi vormgegeven, het verhaal en de illustraties waren prachtig. Alles aan het boek klopte. Ieder kind zal dit boek leuk vinden. Hier op de redactie waren ze allemaal erg groot fan van dit boek. Het was super prachtig vormgegeven plus de illustraties waren ook erg mooi, het verhaal was ook super leuk.

unnamed (3)

Verblind

Iedereen kent Patricia Snel wel. Stiekem zijn we allemaal fan van haar. Tenminste wij hier op de redactie. Op de cover zien we een dame met een rode jurk. Ik wilde altijd al een hoofdrol spelen in Patricia’s boek. Dat is zeker mogelijk.

unnamed

Je kan dit boek personaliseren op jouw naam. Dan speel jij de hoofdrol in Patricia Snel’ boek. Ik heb mijn naam Sherry gebruikt. Super leuk om het boek met mezelf in de hoofdrol te lezen. Heb even gelachen.

she

Gewoon een super gaaf boek was dit. Nu schrijft iemand over mij. Ik heb zelf ook een boek geschreven mijn volgende boeken verschijnen binnenkort. Maar wel geniaal dat je in een beroemde auteurs boek een hoofdrol kan spelen. Origineel bedacht. Echt een meesterwerk. Het verhaal was super leuk.

jjj

Vaderdag boek

Het is bijna Vaderdag met het oog hierop hebben we een boekje Lieve Papa laten samenstellen. Dit boek Lieve Papa. Hier kun je de naam van je kind in personaliseren. Super leuk.

sss

het gaat over een wasbeer. 32 pagina’s leesplezier. Safa speelde de hoofdrol in dit boek samen met haar vader. Je kunt nog meer kindernamen erin verwerken, helaas heeft ze niet meer broertjes en zusje en konden we dat niet doen. Wat een fijn en leuk Vaderdagcadeau. Safa en de andere kinderen hier op de redactie vonden dit boek heel erg leuk. We hebben ze allemaal voorgelezen. Super mooie illustraties en een heel mooi verhaal.

ppppp

Conclusie:

Wat een prachtige website. Super origineel ook. Ook vond ik dat hier echt veel keuze was om dingen te laten personaliseren. Ik heb veel dingen laten personaliseren, maar boeken personaliseren blijft echter heel bijzonder met name voor boekenliefhebbers zoals ik. Ik was super tevreden met de gepersonaliseerde producten. Hier de kinderen ook heel erg. Wat een toffe samenwerking was dit.

Verkrijgbaar bij Yoursurprise.nl

#samenwerking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 gedachten over “Boekreviews: Yoursurprise.nl

  1. Wat een cool idee dat je het boek kan personaliseren op je eigen naam. Of die van iemand anders om als cadeau te geven. Zo kun je toch nog de hoofdrol bemachtigen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.