De leukste kraamcadeaus BORA

Bij uitgeverij Ploegsma verschenen een aantal leuke babyboeken in de serie BORA. Vandaag gaan we twee boekjes reviewen. Lezen jullie mee??

panda

De boeken die we kregen om te reviewen waren:

Bora buggyboek

Bora in de dierentuin

Superschattige boeken

Wat een superschattige boekjes waren dit. Het eerste boekje Bora buggyboek bevat een bijtring dat maakt het nog schattiger.  Tijdens het bekijken van de plaatjes kan het kindje ook bijten op de bijtring. We hebben hier ook een paar kleine kindjes en baby’s op de redactie. De jongste is 7 maanden. Die vond samen met de andere kindjes dit boekje super schattig. Doordat het boekje kleurrijk is trekt het de aandacht extra van kleine kinderen/baby’s. Kinderen zijn dol op kleuren. Dit boekje maak je aan de zijkant open er zit een plakbandje op. In deze serie gaat het over Poes en haar avonturen. Het boekje is geïllustreerd door Deborah van de Leijgraaf. De illustraties waren super prachtig in het boekje. Van de Leijgraafheeft duidelijk tekentalent. Het boek is zeker ideaal als kraamcadeau.

bora

Bora in de dierentuin

Het tweede boekje dat we kregen was Bora in de dierentuin. Op de cover zien we een panda. Ja hier hebben we veel pandafans op de redactie. Zowel de baby’s, kinderen als de volwassenen zijn hier dol op. Dit boek bevat zwart-wit illustraties. Omdat ze super mooi zijn waren kleuren hier niet nodig en waren de kinderen hier extra dol op.

IMG-4138

Panda doet het altijd goed. We komen ook andere dieren tegen in het boek, die iedereen hier ook super leuk vond. Dit boekje is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. De illustrator Deborah van de Leijgraaf heeft echt knap werk geleverd door deze mooie boeken samen te stellen. Het is zeker een goede en originele kraamcadeau. Iets waar je altijd al een herinnering aan hebt en iets waar kinderen dol op zijn.

paaa

Resultaat

Wat een super schattige boeken. Ideaal kraamcadeau. Ik heb weinig boeken gezien die geschikt zijn als kraamcadeau vaak zijn het net die standaardboeken. Deze boeken hebben iets origineels, super moois en de beste schattigste boeken ooit. Een van de beste en schattige kraamcadeau’s ooit gezien.

Verkrijgbaar via klik op de banner om te bestellen:#samenwerking 

9 thoughts on “De leukste kraamcadeaus BORA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.