Esgii lanceert nieuwe sloffen 

Esgii lanceert nieuwe sloffen. Ik ontving een paar. Deze sloffen ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

Esgii:   

Ik heb de high boots gehad in het roze.

Uiterlijk:

Ik vind het super mooi. Ze zijn zacht van boven en stevig van binnen. Net wat ik in sloffen zoek. Kwaliteit waarborgen deze sloffen zeker wel.Kleuren:

Verkrijgbaar naast het roze ook in het lichtgrijs, bruin, geel dit najaar er ook in donkergrijs, blauw en zeegroen.

Sloffen:

Wat een perfecte sloffen. Op het moment dat ik ze zag sloegen de vonken toe. Naast een prachtige uiterlijk zitten ze super lekker. Dit komt door de kwaliteit. Ze zijn stevig vormgeven van binnen. Je voet wapperen niet alle kanten op, wat bij veel andere niet-kwalitatieve sloffen gebeurt. Geloof mij ik heb veel sloffen in huis, de meeste draag ik niet vanwege het feit dat ze makkelijk in elkaar zakken en mijn voeten het gevoel hebben opzij te vallen. Super slecht voor je voeten.

Esgii heeft ook lijkt wel medisch verantwoorde sloffen geproduceerd. Ik heb vaak voetpijn in veel sloffen. Deze sloffen zorgden ervoor dat mijn voeten geen pijn deden. Ten eerste houden ze je fouten recht. Je voeten wapperen niet opzij. De sloffen zijn erg stevig gemaakt maar ze zijn tegelijkertijd ook zacht voor je voeten. Net wat mijn voeten zoeken. Soms heb ik een branderige gevoel door bepaalde zolen. Deze zolen waren heel fijn geen last gehad. Een heel prettig gevoel had ik door deze sloffen.

Materiaal:

Lessen sloffen bevatten 50% merino wol, 50% Mongoolse dunne schapenwol.
Belooft twee dingen: geen koude voeten deze winter, perfecte looopcomfort.
Daar kan ik zeker over meepraten. Ik heb vaak last van koude voeten. Zeker nu ik een eigen koopwoning heb gekocht laatst en deze op de begane grond bevind heb ik het extra koud. Zulke sloffen kan ik goed gebruiken. Mijn boeren bleven lekker warm. Geen sokken nodig. Dat doe ik bij veel andere sloffen wel. Extra laag vilt onder de sloffen met daaronder een leren zool. Vilten sloffen heerlijk voor de winter. Ik heb ze vanaf de herfst al aan.

Conclusie:

Wat een geweldige sloffen. Ik heb helemaal verslaafd aan deze sloffen. Een van de beste ooit gehad. Haal ook zo een geweldige paar sloffen in huis.

Over Esgii:

Een rondreis door Mongolië en het contact met de lokale bevolking hebben ervoor gezorgd dat esgii werd opgericht. Het sloffenmerk importeert de vilten sloffen om bij te dragen aan betere leefomstandigheden voor de Mongoolse bevolking. Met ervaring in textiel ontwerp, vilt en kunst, ontwerpt esgii de sloffen en pantoffels in Nederland. Productie vindt plaats bij individuele producenten, kleine bedrijven, coöperaties en vrouwengroepen in Mongolië die handelen volgens de principes van Fair Trade. Zij leggen zich toe op het stimuleren van werkgelegenheid en het opleiden van hun werknemers, die daarmee een kans krijgen op een betere toekomst. Bekijk het complete assortiment op www.esgii.nl of in de moodfilm.

Verkrijgbaar via Esgii 

#samenwerking lees disclaimer

 

 

12 thoughts on “Esgii lanceert nieuwe sloffen 

  1. Wat een heerlijke sloffen lijken mij dit en ze zien er ook nog eens geweldig uit! Ik draag altijd crocs maar die zijn zo lelijk en ook niet zo warm als deze knapperds! Snap helemaal dat je enthousiast bent!

  2. Ze lijken me echt heerlijk warm! Ben wel benieuwd wat ze kosten. Ik loop heel veel op sloffen en slijt de een na de ander kapot.

  3. Ze zien er grappig uit en zo te zien zitten ze ook lekker. Zelf draag ik geen sloffen, dat vind ik ondingen. In de winter draag ik in huis lekkere dikke sokken en zomers loop ik het liefst op blote voeten in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.