Review: Clarins Everlasting Foundation & Concealer

Clarins lanceert nieuwe producten in haar assortiment everlasting foundation en concealer. Deze producten gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

Producten:

De foundation is heeft drie tinten Cool C (voor roze, rode en blauwe ondertonen. Je huid wordt zelden zongebruind en je draagt vaker zilveren sieraden), Warm C (voor gele, gouden of Perzikkleurige ondertonen. Je huid wordt gemakkelijk zongebruind en je draagt vaker gouden sieraden) en Neutral (voor een mix van de twee voorgaande ondertonen. Je huid wordt gemakkelijk zongebruind en je draagt zowel gouden als zilveren sieraden). Ik heb zelf een lichte huid met een roze/rode ondertoon. Mijn huidskleur is blekig/ivory achtig. Ik draag een tintje donkerder dan mijn eigen huidskleur. Ik heb toen gekozen voor 103 ivory voor de foundation en 03 voor de concealer. De concealer ( 00 warm -06 cool ) heb ik donkerder genomen want ik heb ernstige slaapproblemen en daardoor donkerdere kringen aan overgehouden. Ik heb toen gekozen voor 03 warm.

Everlasting foundation:

De foundation kent een optimale dekking, matte finish en hydrateert. Ik heb een vette huid. Een matte finish is super geweldig. De textuur is superzacht je voelt het niet zitten. Bij veel foundations heb ik het gevoel alsof ik een masker op heb. Deze foundation was super zacht je voelde hem niet zitten. Dat is net wat ik in een foundation zoek. De foundation is ook long lasting hij blijft de hele dag zitten. Met dit weer is het super handig om een long lasting foundation te hebben. In de winter maak je kans op een smeltend effect van een foundaton als je een vette huid hebt. Hier niet het geval. Hij blijft gewoon 24 uur zitten op je huid. Ik hoef niet bij te werken. Super geweldig. Deze foundation is rijk aan extracten van uit bamboesap gewonnen poeder, quinoa, suikers uit haver en een plantaardige micro patch die het water aan het oppervlak bindt waarbij dehydratatie voorkomen wordt.

Roodheden:

Ik heb roodheden op mijn gezicht en acne, dit kun je niet altijd gemakkelijk met foundation bedekken. Dit komt omdat de meeste foundations niet restent zijn tegen acne en roodheden maar dit extra veroorzaken. De foundation bedekt imperfecties, roodheid of wijnvlekken en smelt samen met de huid dankzij de superlichte textuur. Dit is een van de moeilijkste taken van een foundation. De meeste foundations op de markt zijn niet bestemd voor een acnehuid, maar veroorzaken extra acne. Ik heb veel acne op mijn gezicht het wordt af en toe minder maar niet altijd. De meeste foundations zorgen ervoor dat ik nog meer acne krijg. Ook zie je echt van de littekens door veel foundations. Hier zag je niets een smooth effect. Mijn gezicht straalde, i had geen maskereffect, hij voelde zacht aan mijn gezicht, de foundation gleed niet van mijn huid. Ik hoefde ook niet meer af te poederen wat ik bijna elke dag met andere foundations moet doen. Door een poeder krijg je een nog lelijk effect op je gezicht. Clarins everlasting foundation is echt super goed. Dit is echt de beste foundation ever die ik gebruikt heb.

Ik ben er echt super tevreden mee. Hij doet alles wat ik van een foundation verwacht. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht van Clarins. Het is mijn favoriete merk. Ze hebben naast plantaardige effecten i n hun producten rekening gehouden met acne en onzuiverheden op de huid. Niet veel foundations zijn gemaakt om een acnehuid te ‘verbeteren’ en te ondersteunen. Clarins everlasting foundation is echt een foundation voor alle huidtypen. Een aantal dames op de redactie met een niet-acne huid hebben deze foundation getest ook zij waren vol lof over deze foundation. Wauw wat een geweldige foundation.

Everlasting concealer:

Een concealer is in mijn geval echt een must. Ik heb donkere kringen door slaapgebrek onder mijn ogen gekregen. Met de jaren mee kon ik helemaal niet meer slapen. Dit resulteerde in nog meer donkerdere kringen. Dit heb ik met veel concealers proberen weg te werken van normale tinten tot en met de donkere tinten. Niets hielp. Het leek wel alsof de concealers mijn donkere kringen extra accentueerde. Ik besloot toen om te stoppen met het gebruik concealers. Tot ik deze vind. Everlasting concealer, rijk aan escine van wilde kastanje uit India, quinoa en suiker uit haver, bedekt kringen, laat je oogopslag stralen en smelt samen met de huid dankzij de superlichte textuur.

Everlasting:

Deze concealer vermindert donkere kringen wallen en imperfecties. Heeft een hoge dekking en verbeterd de langhoudbaarheid van uw oogmake-up. Everlasting concealer, rijk aan escine van wilde kastanje uit India, quinoa en suiker uit haver, bedekt kringen, laat je oogopslag stralen en smelt samen met de huid dankzij de superlichte textuur. Ik kan er zeker over meepraten. Ik kon bij dag een al een grote verschil zien. Mijn wallen waren echt weggewerkt na gebruik. Ik hoefde niets extra’s te doen. Ik was super tevreden over het eindresultaat. Ik zag geen grijze en donkere ondertoon meer. Ik had slechts een klein beetje nodig om een prachtige eindresultaat te geven. Ik was zo blij dat ik geen kringen meer zag. Deze concealer is heel erg fijn. De beste die ik ooit gebruikt heb. Zeker een aanrader voor iedereen.

Verkrijgbaar bij Douglas klik op de banner om te bestellen:#samenwerking lees disclaimer

 

12 gedachten over “Review: Clarins Everlasting Foundation & Concealer

  1. Handige uitleg, ik zou dan van de neutral gaan, want ik bruin makkelijk en draag zilver en goud. Van dit merk heb ik al een tijdje niets gebruikt, maar ben er wel altijd tevreden over geweest.

  2. Mooie combo! Waar zouden we zijn zonder concealers! Heb ook een oogcrème van Clarins die top is! En na de primer doe ik ook nog eerst oranje kleurcorrectie onder m’n ogen en dan concealer. Helpt nog meer. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.