Gezellig bbq’en met de bbq toolbox van Cadeau.nl

BBQ’en is iets wat ik altijd heb gedaan. De zomer vraagt er ook een beetje om, om lekker te bbq’en zowel in de tuin als in een parkje. Wij zijn dol op bbq’en. Cadeau.nl heeft een uitstekende bbq toolbox  voor mannen en vrouwen. Ook hebben ze Ninja en piratenzwaarden spiezenset. Deze bbq toolbox en spiezenset gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

products-suck-uk-gereedschapskist-bbq-hoofd

 BBQ lover

Ik ben altijd gek geweest op bbq’en alleen was ik er nooit handig in geweest. Ik kon het nooit zelfstandig. Wij hebben thuis een grote bbq apparaat. Hij is zwaar en super groot. Dus jullie begrijpen zeker wel dat ik zo geen zin heb om daar dan even op te leren hoe je moet bbq’en al ben ik een super bbq lover. Ik ben gek op bbq vlees.  Toen ik van Cadeau.nl iets mocht uitzoeken t.w.v. 100 euro kon ik wel een gat ik de lucht springen. Er was zoveel moois. Uiteindelijk viel de keuze op de ninja en piratenzwaarden spiezenset en de bbq toolbox. Lekker een mooie keuze voor deze bbq lover.

kk

Ninja en piratenzwaarden spiezenset

Ondertussen dat ik de bbq-toolbox samen met mijn broer voorverwarmde gebruikte ik deze geweldige ninaja en piratenzwaarden spiezenzet. Ik ben super fan van ninja en piraten. Ik weet echt niet wat het is. Al ben ik een vrouw hihi. Goed een beetje stoer zijn mag wel. Deze spiezenset was super handig en super mooi. Het vlees plaatste ik erop. Toen moest ik de grillplaten op de toolbox plaatsen en het bbq’en kon beginnen.

unnamed

BBQ-toolbox

Oké de mensen die me wat langer volgen weten dat ik super onhandig ben met apparaten. Hier maakte ik me geen zorgen alles wees zich van zelf. Ik vond deze toolbox handig om te gebruiken. Ik kreeg natuurlijk stiekem een beetje hulp, maar ik had ook best veel zelf kunnen doen. De toolbox is super gemakkelijk. Je klapt hem open aan de onderkant met een overlapping aan de onderkant. Dan gaat hij lekker staan. Hij blijft ook stevig op zijn plek zitten. Aan de onderkant pak je hete kolen met witte beschermers (sorry weet niet hoe ze heten), dan steek je de kolen aan. Je hebt ongeveer 15 minuten nodig om ze op te warmen. Dan plaatsje je de grillplaten op de bbq toolbox. Hij is niet zwaar trouwens. Heerlijk licht en daarna kon ik alles op de grillplaten plaatsen. Het vlees moet je wel op de spiezen doen. Dat deed ik met de ninja en piratenzwaarden en ook nog wat eigen spiezenset.

unnamed (1)

Heerlijk bbq’en

Wauw ik heb heerlijk gebarbecued. Het vlees was super lekker. De bbq toolbox was super goed en super snel. Van een klein apparaat zou je niet verwachten dat het vlees snel klaar is maar deze was wel snel klaar. Ik had ongeveer 6 rondes vlees gedaan.

vles

We maakten er in de avond een feestje van met het gezin. We konden toch niet naar buiten vanwege corona. Deze bbq apparaat was super ideaal, makkelijk draagbaar en bereidde super snel en super lekker vlees. Je hoeft niet eens kennis te hebben van bbq en. Gelukkig zat er ook een gebruiksaanwijzing bij.

ppp

Ook kun je als je geen hulp krijgt op Youtube dit filmpje bekijken:

 

Vaderdagtip

Wij hebben heerlijk gebarbecued. Zo een bbq toolbox is echt een must. Echt absoluut onmisbare toolbox in je huis. Deze toolbox is uitermate geschikt voor ieder seizoen. Vooral nu met de zomer hebben we extra trek in een bbq hap. Aangezien we eigenlijk niet naar de strand mogen gaan we het maar in onze tuin doen hier. De toolbox is knalrood. Een heerlijke kleur. Deze bbq toolbox was zeker een aanrader voor iedereen.

bbbbb

Wij waren hier super dol op. Echt een top bbq maker is dit! Wij hebben lekker gefeest en gegeten. Wat een fijne bbq toolbox is dit. Zeker geschikt ook als Vaderdagcadeau. Dus mensen verras je vader met deze geweldig toolbox op vaderdag.

i

Of verras jezelf, je partner. Geschikt voor iedereen en alle gelegenheden. Een echte bbq-lover mag deze geweldige toolbox niet missen in huis. Zeker een aanrader voor iedereen.  Ik ben echt super blij dat ik deze toolbox heb. Ik zit nu gewoon best vaak te bbq’en. Ik ben serieus verslaafd aan deze toolbox.

 

Ik heb veel samenwerkingen gehad voor deze blog. Dit is een van de leukste samenwerkingen ever. Hartelijk dank cadeau.nl voor deze geweldige samenwerking.

 

Verkrijgbaar bij Cadeau.nl directe links:

BBQ-toolox is hier verkrijgbaar.

Ninaja en piratenzwaard is hier verkrijgbaar.

14 gedachten over “Gezellig bbq’en met de bbq toolbox van Cadeau.nl

  1. Oh ik vind deze echt superleuk. Ik ben zelf ook erg onhandig dus daardoor bbq ik eigenlijk nooit. Hiermee zou zelfs ik het aandurven 🙂

  2. Wij bbq-en ook heel veel, net weer twee dagen achter elkaar, maar ik bemoei meter niet mee, dat doen de mannen in huis. De spiezen set is heel leuk zeg!

  3. Jan is echt de BBQ King, dus laat hem het werk altijd doen. Vindt ie ook leuk om te doen, dus helemaal prima.

    Wel een heel handig concept dit! Zo’n toolbox lijkt me een superhandige tool in gebruik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.