Kerst & Sint tip De Gorgels aftelkalender

Uitgeverij Leopold komt met een leuke en nieuwe uitgave de aftelkalender van De Gorgels. Het boek De Gorgels is een uitgave van auteur Jochem Meijer.

 

 

 

Over de kalender:

Prachtige aftelkalender voor de gezellige decembermaand van De Gorgels. Van stevig karton, om jarenlang te bewaren. En voor elke dag een venstertje. In december zit de R in de maand, dus de Waakgorgels waken over hun kinderen. Melle en Limoni gaan logeren bij opa en oma op het Eiland. Daar zijn alle Gorgels in rep en roer om er een warme feestmaand van te maken. Met een spetterende uitsmijter voor 31 december!

 

Onze mening:

Wauw wat een leuk idee. Wij hadden wel van adventskalenders gehoord meestal is dat op beautygebied. Dit is voor het eerst dat we van een boek een adventskalender hebben gezien. Wat is dit toch een leuke kalender. Iedere dag maakt het kindje een gaatje open. Je ziet er verschillende dingen in afbeeldingen met oliebollen, een cadeautje, gorgel gaat slapen, Sinterklaas, drinken, eten, in bad gaan. Alle dagelijkse werkzaamheden van een kind dus. Wat een briljant idee. Wij hebben alvast met de kinderen geoefend op de redactie. Ze vonden het erg leuk deze adventskalender. Stiekem waren de volwassenen ook weg van deze kalender. Wat een leerzame en creatieve manier om kinderen bewust te maken van de maand december en van lezen. Wij h adden het boek de gorgels al gelezen dat maakt het nog leuker. Ook als je het niet gelezen hebt is het erg leuk zo een adventskalender. Zeker een aanrader voor iedereen. Wij zijn helemaal weg van deze kalender samen met de kinderen van de redactie. Wij hebben het een ereplek gegeven aan onze redactiemuur!

 

Verkrijgbaar bij de boekhandels.

 

#samenwerking

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.