Kerstwinactie: Oriflame (closed)

Beste lezers, 

Jullie zijn geweldig. Omdat we jullie enorm willen bedanken dankzij jullie zijn we hier houden we een leuke kerstwinactie. We pakken echt groot uit. Lees snel verder hoe jullie meedoen en wat er te winnen valt. 

 

Oriflame verkopers

Wij verkopen Oriflame make-up onder de leiding van Nies van Dierendonck. Als jullie producten willen bestellen stuur ons een mailtje beautyandbooksmagazine@gmail.com met jullie bestelling. Een linkje naar de brochure vinden jullie hier. Kies gewoon gerust wat uit. Wij helpen jullie graag als het niet lukt met kiezen. Binnenkort is het bijna Sint en Kerst. Er zijn super leuke producten bij Oriflame verkrijgbaar.

Wat kun je winnen?

– 1x Gift box original pomegranate rose

 

-3x Optimals Anti aging nachtcreme

 

-4x Tremendous big mascara Oriflame

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet en welk product je wil winnen (Een mailtje sturen met je en productkeuze en adres  o.v.v. winactie Oriflame mag ook naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com)
-Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram , liked op Facebook of abonneert op onze blog ( zijkant van deze blog of telefoonconfiguratie onderaan)

Reglement:

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-1 product per persoon ( als er 4x bij staat dan betekent het 4 personen maken kans op 1 product en niet 4 producten per persoon)
-Indien de verloten producten niet meer beschikbaar zijn wordt het vervangen door een andere product.
-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaars geen bezwaar hebben om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaars pas genoemd bij naam.
-Uiteraard houden we rekening met uw privacy!
-Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de post. Wij bieden geen vervanging aan.
-Deze winactie loopt tot en met 19 december.

Heel veel succes iedereen.

111 thoughts on “Kerstwinactie: Oriflame (closed)

 1. Heerlijke producten. Ik loot heel graag mee voor de Gift box original pomegranate rose. Dat zou een extra leuk verjaardagscadeau zijn

 2. heb mail gestuurd met mijn keuze de Giftbox. Als daar teveel belangstelling voor is.. mag je iets anders sturen.. Ben benieuwd… Ik volg je al op FB en Insta.. Zet ‘m op .. Fijne Kerst, let goed op jezelf..

 3. Wat lief dat je iemand met wat moois willen verblijden? Ik doe graag mee voor de wonderpotjes, Gift box original pomegranate rose.
  Wens je alvast mooie en warme Kerstdagen. ?

 4. Gaaf! Een goede afsluiting van het jaar: deze medewerker van de Kinder Intensive Care kan wel een boost gebruiken. Ik ga voor de mascara!

 5. Heel graag deGift box original pomegranate rose om cadeau te geven aan mijn zus die in de zorg werkt. Daar zijn de wonderpotjes nu ideaal voor 😀

  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: @lindaenbjorn

 6. Wat een mooie producten! Ik zou met ze allemaal blij zijn. Als ik dan echt moet kiezen ga ik toch voor de Optimals Anti aging nachtcreme.

 7. Wat een verwennerij. Ik zou heel erg blij zijn met de Gift box original pomegranate rose.
  Zeker in dit jaargetijde een weldaad voor mijn huid

 8. Ik ben echt super enthousiast over de Oriflame producten nadat ik vorig jaar op een party ervan ben geweest. Ik doe graag mee voor de mascara.

 9. Ik ga voor de Optimals Anti aging nachtcreme, heerlijk! Het lekkerste wat er is voor dat je op bed gaat een lekker cremepje op doen! 🙂
  Duimen maarrr…

 10. Ik zou graag de Gift box original pomegranate rose winnen. ik denk dat mijn lippen heel blij gaan worden want ik heb het hele jaar door altijd vellen die hard worden en ik er dan af trek. het word tijd dat ik nu ook eens mooie lippen ga krijgen.

 11. Wat een leuke actie, ik doe graag mee voor de anti-aging nachtcrème. Er is immers weer bijna een jaar voorbij, dussss…..
  Smeren maar….

 12. Ja, heel graag voor de Oriflame mascara.
  Ik koop altijd bij aliexpress mascara maar wil heel graag een goede .
  Oriflame Kenia nog van mijn moeder vroeger.
  Dat is echt een goed merk .
  Loot graag mee en ga alvast duimen ❤️

 13. En of ik mee doe! 🙂 Stop de tijd, stop de rimpels (behalve de lach rimpels, die mogen blijven ;-)), laat de Optimals Anti aging nachtcreme zijn werk doen. Ik zal elke avond smeren. Beloofd!

 14. Ben erg benieuwd naar de nachtcrème! ‘S nachts wordt alles weer gefixt en gereset en deze nachtcrème zet er een tandje bij.

 15. Wat een mooie winactie! Ik loot graag mee voor de Optimals Anti aging nachtcreme. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26).

 16. Ik doe graag mee voor mijn zus die ik graag zou willen verrassen tijdens de feestdagen met dit mooie pakket, zij heeft een zorgbaan met veel coronaperikelen, en dit zou een mooi schouderklopje voor haar zijn.

 17. Wat ontzettend leuk is het dat we kns maken op een van deze fijne producten. Ik doe super graag mee voor de Optimals Anti aging nachtcreme, ik ken deze nog niet en ben er zeer benieuwd naar!!

 18. Oh 3 leuke prijzen! Ik ga voor nummer 1 de hierbij ?

  Mijn potje is bijna op dus tijd voor een nieuwe. Deze is zo fijn, zelfs mijn dochtertje smeert het op haar lippen.

 19. Wauw! Ik droom dit jaar niet zoals Bing Crosby van een Witte Kerst, maar van zo’n gave Oriflame Mascara!

  Zou geweldig zijn als Santa dit jaar in zijn arrenslee dit als pakje hier komt bezorgen. Voor hij weer naar het Witte Wonderland van het Hoge Noorden vertrekt.

  Hij is hier meer dan welkom. Als hij tenminste die Tremendous Big Mascara van Oriflame meebrengt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.