Megabirthday giveaway part 11: Pleidooi voor de ziel 3x

In samenwerking met Uitgeverij Aspekt mogen we 3 exemplaren van het boek Pleidooi voor de ziel verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

Waar gaat het verhaal over?

In deze indrukwekkende en aangrijpende weergave vertelt Gemma hoe haar leven door een meest diepe ervaring kon gaan. Door een risicovolle tumor in het hoofd lieten haar gezondheid en communicatie het afweten en bevond zij zich als mens en als succesvol hulpverlener plotseling ‘aan de andere kant van de balie.’ Overgeleverd en kwetsbaar tot op het bot hee zij kunnen ervaren hoe het is om alles uit handen te moeten geven. Schrijnend en soms onvoorstelbaar. In ‘Pleidooi voor de Ziel ‘ beschrijft zij de wereld van de Ziel, van afscheidendheid en het gemis aan menswaardigheid. Beseffende dat dit persoonlijke verhaal tegelijkertijd deel uitmaakt van een groter geheel dat veel verder gaat dan zijzelf, kan dit boek aansluiten bij wat in de harten van velen herkend wordt en in ons allemaal resoneert. Lees hier de recensie.

Wat wordt er verloot?

-3x Pleidooi voor de ziel

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adresgegevens naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com  o.v.v winactie Pleidooi

Optioneel:

-Extra lootje voor degene die ons volgt op een van onze social media kanalen zoals Instagram , Facebook of abonnement via e-mail  ( zijkant van deze blog aan de rechterbalk  of telefoonconfiguratie onderaan) en Uitgeverij Aspekt op Facebook of  Instagram volgt.

 

 

Reglement:

Een boek per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 4 dagen. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en deze door te spelen aan Uitgeverij Aspekt zodat zij de prijs kunnen opsturen. Noch Uitgeverij Aspekt noch wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet doorgespeeld behalve aan de organisaties die de prijzen uitdelen na het ontvangen van de prijs vernietigen wij uw e-mail en adresgegevens uit onze systeem.

Deze winactie loopt tot en met 2 april  2021.

Succes iedereen. 

 

PSSST we hebben een spamfilter op het blog niet alle reacties zijn meteen zichtbaar. Wij doen ons uiterst best om dagelijks te ontspammen.

46 thoughts on “Megabirthday giveaway part 11: Pleidooi voor de ziel 3x

 1. Knap als iemand niet alleen een aangrijpend eigen verhaal vertelt, maar het ook nog op een voor andere pakkende manier weet te beschrijven.

 2. Doe heel graag mee voor mijn dochter Melissa die dat geweldig zou vinden zo’n geweldig boek. Gave actie hoor

 3. Zou dit boek erg graag lezen. Mijn moeder is helaas overleden aan een hersentumor. Ben daarom ook heel erg benieuwd naar dit verhaal.

 4. Wauw, dit lijkt me een heel mooi boek, ik doe graag mee!
  Kleine kans dat ik win maar je weet het nooit! 🙂

  Duimen maarrrr…

 5. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik waag graag een kansje voor dit boek, ben er heel benieuwd naar.

  Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26).

 6. Pleidooi voor de ziel, lijkt mij aangrijpend verhaal.. zie deze situatie steeds vaker om mij heen voorkomen.. Wil graag meedingen. Ik volg je op alle sociale kanalen en heb nu OOK duim omhoog gezet bij Uitgerij Aspekt. Ben benieuwd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.