Megawinactie e-books De Centurion 1 en 2 30x (gesloten

Afgelopen maandag kwam het tweede deel van de minitrilogie van Owan Drake uit De Centurion 2, dat zich in hetzelfde universum als de Zaden der Hoop afspeelt. De opbrengst van deze boeken gaat naar Stichting 113, de zelfmoordpreventielijn, omdat deel 1 een ode was aan een vriend van de auteur die zichzelf van het leven beroofde. Vandaag mogen wij gewoon 30 e-books verloten onder de gelukkige lezers. Lees snel verder….
Screenshot_20181124-203713 (1)

Owan biedt 15 x De Centurion 1 aan en ook 15 x De Centurion 2. Je mag in principe meeloten voor allebei.
Wat moet je doen?
1- Zet de twee boeken op Hebban op je “wil ik lezen plankje” Geen Hebban, geen probleem, deel dan dit bericht op social media. Of doe het allebei, nog beter. 😉
2- Laat in de reacties weten welk deel je wilt winnen, deel 1, 2 of allebei of mail naar beautyandbooksmagazine@gmail.com
Deze actie loopt tot 15 januari.
ice
Voorwaarden: 
Zoals altijd! Zie disclaimer voor volledige voorwaarden.
Succes iedereen.
Gaan jullie ook meedoen?

52 gedachten over “Megawinactie e-books De Centurion 1 en 2 30x (gesloten

  1. Ik heb nog niet alle delen van andere boeken gelezen. Mag je dit dan losgekoppeld lezen? Ik doe wel alvast mee voor allebei.

  2. Zelfmoord best een heftig onderwerp. Goed dat het bespreekbaar wordt gemaakt met en boek. Ik zou het graag lezen deel 1 daar doe ik aan mee.

  3. Mooie winactie! Ik ken deze boeken niet. Wel grappig, want ik heb nèt (eindelijk) een e-reader gekocht van het geld wat ik van mijn ouders en schoonouders kreeg voor mijn verjaardag. Zo fijn om ’s avonds in bed te kunnen lezen zonder dat ik H. stoor. Het nachtlampje kan gewoon uit omdat de e-reader zich aanpast aan de donkerte. Ideaal. Succes voor de deelnemers aan deze mooie winactie!

  4. Leuk, al diecwinacties in deze maand. Ik doe graag mee voor beide delen. Als dat niet kan, dan in ieder geval deel 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.