Owan Drake publiceert derde boek

Medio februari  2018 verschijnt Owan Drake’s  derde boek, genaamd De Zaden der Hoop II – Draak des Vuurs. Voor zijn eerste boek  De Zaden der Hoop Boek ontving hij lovende reacties en recensies.  Bovendien heeft hij met dit boek de eerste prijs in de categorie fantasy in de wacht gesleept, georganiseerd door de perfecte buren leesclub. Tijd om alvast een voorproefje te geven over zijn derde boek speciaal voor zijn fans. Lezen jullie mee?

Uiteindelijke cover DDV

Proeflezers zijn alvast razend enthousiast en kwamen met de volgende quotes voor op de achterflap van zijn derde boek:

“Vergeet alles wat je ooit gelezen hebt, dit overtreft het!” – Martine Pauwels

“Het is nog lang niet klaar met bloederige scènes en opvallende personages.” – Saskia Boree

Een stuk over zijn derde boek De Zaden der Hoop II – Draak des Vuurs:

Terwijl Xavier verder gaat met de vertellingen uit het verleden, beseft hij niet dat de Bloedraven een apparaatje in zijn buik geplaatst hebben dat zowel het einde van hem als Benedictus zou kunnen betekenen.

In het verhaal van het licht krijgt Heer Frank eindelijk de kans om terug te vechten tegen de vijanden die zijn huis over hebben genomen. Als Wilder ook nog eens het strijdtoneel betreedt, krijgt Frank de overhand en zien de Bloedraven geen andere keuze dan de kwaadaardige Machinegod, Elim, vroegtijdig te activeren.

In het verhaal van de duisternis slaan Mar en zijn entourage op de vlucht voor Mizalda Kallas. Uiteindelijk splitst de groep zich op en zullen Zack en Mar door het Doornwoud Bos reizen, en Yolanda en Patrick door het Archeon gebergte. Terwijl ze langzaam weer naar elkaar toe reizen, richting de Vorstelijke Kloof, zal één van de groepen in een compleet andere wereld terechtkomen en zal de ander niet doorhebben dat ze achterna gezeten worden door een groep die uit is op hun hoofden.

Over zijn tweede boek:

Je zult je ongetwijfeld afvragen wat dan zijn tweede boek is, nou dat is een kortverhaal dat als tussenstation dient naar boek II, genaamd de Zaden der Hoop I.5. Het is aan te raden om deze niet over te slaan, voordat je aan boek II begint, anders zul je in heel veel gevallen uit de lucht grijpen. Bovendien gaat het verhaal in I.5 meteen verder waar deel I eindigt.

Koopjes:

De val van Hymír  ( deel I) kun je nu hier kopen voor slechts 1.95 in plaats van 3.99 en deel I.5 voor slechts 1.25 in plaats van 2 euro. Dus, grijp die kans nu het nog kan. Een echte fantasyaddict moet dit boek gelezen hebben mensen!

Deel I.5 kun je als e-book hier kopen voor slechts 1.25, let wel, de boeken van Owan Drake zijn tijdelijk afgeprijsd. Maar na de release van Draak des Vuurs zullen de boeken weer de normale prijs krijgen.

Draak des vuurs is vanaf nu verkrijgbaar bij bol.com klik hier om hem te bestellen voor maar slechts 1,95!

Wij zijn alvast erg enthousiast naar zijn derde boek. Wij lazen zijn eerste boek. Hier kunnen jullie de recensie lezen. Jullie zijn vast ook erg nieuwsgierig. Willen jullie meer weten over de auteur schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via dit e-mailadres. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en specials rondom het verschijnen van zijn derde boek dat verkrijgbaar zal zijn bij Brave New Books.  

13 thoughts on “Owan Drake publiceert derde boek

  1. Mijn leeslijst wordt nu nog groter. Ik heb twee boeken erbij geplaatst. Wat leuk dat we een nieuwsbrief mogen ontvangen. Ik ben zeker nieuwsgierig geworden door je blog, ik ga mailen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.