Recensie: Abercrombie & Fitch away

Vanaf deze maand liggen de nieuwste geurtjes van Abercrombie & Fitch Away in de winkels. Een dames en een herengeur lanceert zij. Vandaag gaan we de damesgeur reviewen. Lezen jullie mee??

Verpakking:

De verpakking is super mooi. We zien twee dames op de cover eentje met stijl haar en de andere met krullen. Ook zien we een man aan de zijkant. Ze staan vrolijk in het zonnetje. De achterkant heeft een gouden flacon op de verpakking.

Flacon:

De flacon is helemaal goud. De dop ook. Wat een leuke flacon, alsof alles van goud is. Zeg nu eerlijk wie is daar nu niet dol op? Bijna iedere vrouw houd ervan.

Topnoten :

Rode bessen, peer en mandarijnen. Hartnoten: bevatten fesias, jasmijn, lelietje van dalen en de  basisnoten zijn amber, musk en praline.

Geurtype:

De geur is bloemig en fruitig.

Abercombrie en fitch:

Bij de eerste spuit waren we verkocht. Wat een super lekker geurtje was het. Wijn zijn  meestal geen voorstander van lichte geuren en vrouwengeuren tenzij ze echt lekker zijn en lang blijven hangen. Abercombi fitch  away is daar typisch een voorbeeld van. Een heerlijke zoete geur met een vleugje rode bessen, peer, mandarijnen, jasmijn, amber musk en praline. Wow wat een heerlijke combinatie. Ik heb een zwak voor muskusgeur. Zodra ik dat ruik is de geur gewoon helemaal van mij. Super goede ingrediënten. Heerlijke geurencombinatie. De geur is een beetje zoet en bloemig. Exact goed voor dagelijks gebruik ongeacht het seizoen. Lekker zoet en heerlijk is dit geurtje.

 

Long lasting

Waar ik nooit tegen kan is een geur dat na een paar seconden opspuiten verdwijnt dat risico loop je met bloemige geuren. Abercombrie en fitch away is echt een long lasting geur. Een eau de parfum blijft sowieso langer hanger dan een eau de toilette. Het lijkt me moeilijk om een long lasting te creëren met een bloemige ondertoon. Het is hun erg goed gelukt. Dit is niet de typische en gemiddelde vrouwengeur. Je krijgt echt super hoogwaardige geurenkwaliteit als je kiest voor  Abercombie en fitch. Je kunt hem zowel op je huid als je kleding spuiten.  Het hangt een beetje van je zuurgraad van je huid af hoe het uiteindelijk ruikt op je huid.

 

Comfotabelheid & zelfverzekerheid:

De geur straat comfortabelheid en zelfverzekerdheid uit zonder stress. Dat zijn twee dingen die we echt nodig hebben. Het past echt bij het geurtje. We zijn dol op musk, praline en jasmijn. Dit zijn drie ingrediënten die we zo lekker vinden. Als je het geurtje net opspuit ruik je eerst musk. Het geurtje dringt lekker door je neus. Na een tijdje wordt het weer zoetig en bloemig. Heerlijk geurtje is dit. De samenstelling is super goed. Er is echt over nagedacht. De meeste vrouwengeurtjes ruiken niet altijd lekker, maar goed dat is onze mening weer. We zijn eerder gek op mannengeurtjes. Die blijven vaak langer hangen. Deze geur blijft ook lang hangen ondanks dat het zoetig en bloemig is. Dat lukt niet veel andere damesgeurtjes.

Het is een warm en zoete geur. Abercrombie en fitch brengen vaker goede geuren uit. Wij hadden dus hoge verwachtingen van dit geurtje. Aan deze verwachtingen wordt zeker voldaan. Met een perfecte en heerlijk ruikende geurtje.

Verslaving:

Een van de weinige zoete geuren die mijn hart heeft gestolen. Super heerlijk en een verslavend geur is dit. Ik had ook niets anders verwacht van Abercombie and fitch. Zij produceren altijd heerlijke geuren. Deze geur is lekker warm, zoet en bloemig. Naar mijn mening een absolute topgeur. Een van de beste geuren ooit gebruikt. Zeker een aanrader voor iedere vrouw. Zowel de flacon als de inhoud van deze geur is supergeweldig. Alsof je goud in je handen hebt. Zo mooi is de verpakking. Ook heel geweldig dat het geurtje qua kleur ook goudig is. Hiernaast ruikt het zo heerlijk! Wij zijn fan. Wij weten  honderd procent zeker dat bijna iedere vrouw verliefd en verslaafd gaat raken aan deze geur. Een heerlijke vrouwengeur! Een van de beste geuren ever!!!!

 

Verkrijgbaar bij Douglas: klik op de banner om te bestellen#samenwerking

15 gedachten over “Recensie: Abercrombie & Fitch away

  1. Ok, rent naar de Douglas! Ik hou van dit soort parfums. Bloemig en fruitig. Krijg van zwaardere hoofdpijn. Je schrijft er zo enthousiast over, you got me 😁
    xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.