Recensie: Buiten spelen met muis

Eerder reviewden we Lente met muis van Pauline Baartmans. Recentelijk verscheen buiten spelen met muis bij Uitgeverij Witte Leeuw. Dit boek ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

 

Cover:

De cover is echt super schattig. We zien een muis samen met een beer. Ze zitten op het strand en bouwen zandkasteeltjes. Er hangt een schep uit de zandkasteel. De titel kopt in het wit en de anam van de auteur en puzzelboek in het groen.

 

Mijn mening:

Het boek is super schattig. Zowel het verhaal als de inhoud van het boek is super leuk en schattig. De plaatjes zijn super mooi vormgegeven. Dit is niet zomaar een boek maar een boek met flappen. Je kunt de plaatjes optillen en dan zie je een mooi andere plaatje. Op de eerste pagina zien we muis een sprong willen nemen in bad. Als je het flapje optilt zie je dat muis al in bad zit. Het boek is super leuk. Eerst gaat muis in bad, dan naar het strand, hinkelbaan, een tentje maken, in de regen.

 

“De zon schijnt, SPETTER SPATER!

We spelen in een de teil met water.

Scheppe Schep, op het strand.

We maken een kasteel van zand.”

 

De afbeeldingen passen goed bij het verhaal. Het boek is erg leuk voor kinderen. Iedere kind hier op de redactie vond dit boekje echt leuk. Ze wilden het verhaal telkens opnieuw horen en lezen. Een kinderboekenauteur is echt geslaagd in zijn/haar boek als een kind het boek opnieuw wil horen of lezen. De afbeeldingen zijn schattig en passen echt goed bij het verhaal. Het boekje was echt top. Het verhaal was geweldig. Dit boekje is zeker een aanrader voor ieder kind. Dit boekje krijgt vijf sterren.

 

Klik op de banner om het boek te bestellen: 

#samenwerking

 

Lees hier nog meer over de avonturen van muis,  Lente met Muis. 

Eén gedachte over “Recensie: Buiten spelen met muis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.