Recensie: Killerbody dieet Fajah Laurens

Als je je lijf goed wil leren kennen, slank in 12 weken wil worden en wil weten hoe je gezond kunt eten lees dan het Killerbody dieet boek van Fajah Lourens.

kos_killerbody_dieet_cover_HR

Dit dieetboek is niet zomaar een boek, het bestaat uit diverse aspecten: trainingschema, recepten,  informatie over lijfsoorten, hoe blijf je op gewicht, boodschappenlijstjes enz.

Ik heb vaak dieetboeken gelezen na een tijdje hield ik er mee op ze zijn vaak incompleet geschreven of het plan werkt niet voor iedereen. Gelukkig is dit boek niet zo. Dit boek is het meest complete boek over diëten en trainen. Fajah laat met haar boek zien dat diëten ook bewegen is. Goede trainingschema’s komen er voorbij van touwtjesspringen tot en met buikspier crunches. Lekkere recepten komen er voorbij. Van tonijnsalade tot en met een icy maca. Ze heeft werkelijk aan alles gedacht in haar boek ook vertelt ze over eiwitten, suiker en hormonen.

“Hormonen zijn de grootste boosdoeners. Zeker als de twee hormonen oestrogeen en testosteron niet in balans zijn. Te veel oestrogeen ten opzichte van testosteron kan cellulite veroorzaken. Dat is een van de redenen waarom de ene vrouw meer last heeft van cellulite dan de andere. Als je de pil slikt, heb je ook meer kans op celluite.“

Het boek is informatief geschreven. Je leert ook kennen welke lijfsoorten mensen hebben. Ik stond hier eerlijk gezegd niet bij stil. Een lijf is toch een lijf maar ik bleek het mis te hebben.  We leren dat er drie lichaamstypen zijn : ectomorf, mesomorf en endomorf  voorzien van leuke mannen en vrouwen illustraties. Ik begrijp wel waarom dit boek een succes is. Knap werk en een aanrader voor iedereen.

Verkrijgbaar bij Kosmos Uitgevers.

 

 

 

12 gedachten over “Recensie: Killerbody dieet Fajah Laurens

  1. Ik heb hem ook gelezen en vond de theorie deel erg goed. Ik ben gewichtsconsulent en herkende de theorie helemaal in wat ik vertel. De dagmenu’s daarnaast vond ik af en toe iets summier. Ze vertelde wel dat brood en aardappelen goed zijn, maar dit zie je niet terug in de menu’s. Ik vind de salades en tussendoortjes echte aanraders.

  2. Mijn eerste associatie was: in de Middeleeuwen kenden ze de 4 humeuren…
    Persoonlijk ben ik geen fan van dit soort boeken, maar voor wie er baat bij heeft zijn ze prima, vooral als ze een beetje leuk geschreven zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.